Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elképzelhető, hogy Orbán...

Elképzelhető, hogy Orbán Viktor csak akkor nem lesz miniszterelnök, ha önként, szabad akaratából távozik a posztról?

Figyelt kérdés

Tehát nem azért, amiért pl. Gyurcsány Ferenc.

Ha igen, akkor ez a vélemény lényegében megjósolja, hogy Orbán Viktort soha, senki sem fogja legyőzni a jövőben.

2021. szept. 13. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Orbán pár éve (valamikor 2010-2014 között) mondott egy érdekeset a parlamentben: "Engem küldtek már el a szavazók és még fognak is." Ez egy meglehetősen laza és kissé önironikus mondat volt. Ő sem tarja magát verhetetlennek és mindenhatónak. Persze, ilyenkor szokott a sajt kipottyanni az ellenzék szájából... :)
2021. szept. 13. 21:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez tényleg egy önironikus és laza mondat volt.

Én politikailag semleges vagyok, de bevallom, a miniszterelnök úr némely kijelentését kifejezetten klassznak tartom. Ez is egy ilyen mondtat volt.

2021. szept. 13. 21:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Mármint olyan pozitív értelemben, hogy bátor kijelentés volt.
2021. szept. 13. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerintem az összefogás legalább 10%-ot nyerne azzal, ha Gyurcsány hazamegy végre főzőcskézni (+5% ha Dobrev is veletart). Ha kihal a jelenlegi politikai elit, már sokkal sebezhetőbb lesz.
2021. szept. 13. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!