Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosoknak mi a véleménye...

Jobbikosoknak mi a véleménye arról, hogy Jakab kivenné a melegeket érintő részt a pedofilellenes törvényből?

Figyelt kérdés
Ezt mondta a tegnapi vitában. Korábban itt azt bizonygatták a jobbikosok, hogy ilyeen nem fog előfordulni.
2021. szept. 13. 14:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10! Keress rá a gyakorin, elég nagy fiú vagy már... jah, hogy a valóság nem a barátotok, még jó, hogy az internet nem felejt.
2021. szept. 13. 15:39
 12/13 A kérdező kommentje:

#12 Szerintem az "egybites idióta" az, aki képtelen használni a gyakori kérdések keresőjét.

Meg az is, aki egyik nap még ezt gondolja egy dologról, másik nap meg az ellenkezőjét, aszerint, hogy épp mit mond a Jakab, és még le is tagadja, hogy korábban más volt a véleménye.

Orwell erről írt az 1984-ben, úgy hívják. hogy: duplagondol.

2021. szept. 13. 16:59
 13/13 anonim ***** válasza:
44%

12

ÉRdekes.

Amikor én mondtam azt, hogy használják a fideszesek a keresőt, azt mondták azért mondom ezt mert hazudok.

AKkor most mondjam énis azt, hogy hazudsz mert nem linkelsz?

Orbán is ebben szenved?

Tegnap Huxit, ma meg mikapcsoljuk majd a lámpát az EU végén?

Régebben liberális volt, mostmeg pusztuljanjak a libsik?

2021. szept. 13. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!