Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van egyértelmű vesztese a...

Van egyértelmű vesztese a tegnapi előválasztási vitaműsornak?

Figyelt kérdés

2021. szept. 13. 13:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

#19!

Látom, nem tudsz különbséget tenni egy gépelési és egy nyelvtani hiba között.

Ez szánalmasan gyenge dolog még itt is.

Persze nagy pofával leírod, hogy én nem értem az összetett mondatodat, de valójában már megint nem vetted észre, hogy nyelvtanilag hibás, értelmezhetetlen dolgokat írtál. Vagy egyszerűen azt hiszed, hogy a hiba beismerése az igazán nagy hiba. Nem. A valóság tagadása, a saját hibáiddal való szembenézéstől való rettegés a nagyobb hiba.

A többi dolgoddal nem foglalkozom, mert érvelési hibákkal próbálsz érvelési hibával vádolni. Mást vádolsz azzal, amit te követsz el. (Kommunista alapvetés.)

A módszered ismert. Ismételgeted a teljesen összefüggéstelen és logikai kapcsolatokat mellőző dolgaidat, miközben a másikat lehülyézed. Majd amikor a vitapartnered feladja, mert belátja, hogy alkalmatlan vagy bármilyen vitára, akkor diadalittasan kiejelented, hogy a másik megfutamodott az érveid elől.

Tévedsz.

Van egy pont, amikor mindenki belátja, hogy hülyékkel nem érdemes vitatkozni.

2021. szept. 15. 11:45
 22/22 anonim ***** válasza:

"Látom, nem tudsz különbséget tenni egy gépelési és egy nyelvtani hiba között."

Wow, még azt sem tudod, hogy mi a gépelési hiba. :DDD

Nézd ilyen egy gépelési hiba: hoyg.

De ha egy betűt írsz oda, ahova nem kéne. Más szavakkal egy felesleges billentyűt nyomsz le úgy, hogy egyébként még a mellette lévő billentyűt se nyomod le, az nyelvtani hiba.

Pl. ha ezt írom: hgogy, akkor érthető az extra betű, mivel a H és G egymás mellett vannak.

De ha ezt írom: hogyá, akkor az nyelvtani hiba, mivel az Á-nak semmi köze egyik betűhöz se, amit írtam.

Te egy extra Z-t használták, aminek nincs köze se az A-hoz, se a szóközhoz.

"Ez szánalmasan gyenge dolog még itt is."

Oh, szóval az eddig "érveid" szánalmasan gyengék.

Ok, megjegyeztem. :DDD

"megint nem vetted észre, hogy nyelvtanilag hibás"

Nézd, ha valaki nem veszi észre az unikornist, amit bedrogozva látsz, akkor nem az a valaki a hibás, hanem te, mivel az az unikornis nincs ott.

A mondatom nyelvtanilag helyes volt. Ha nem lenne, akkor már ötvenszer rámutattál volna, hogy hol van benne a hiba.

Nem tetted, mivel egyrészt, nem beszéled annyira a magyart, hogy valamit kamuzz róla, másrészt meg, mert hibátlan.

"A többi dolgoddal nem foglalkozom, mert érvelési hibákkal próbálsz érvelési hibával vádolni."

Érvelési hiba.

Állítasz valami és nem bizonyítod.

Ez kb. azzal egyenértékű, hogy beismered, hogy hazudsz és nekem van igazam. :)

"A módszered ismert. Ismételgeted a teljesen összefüggéstelen és logikai kapcsolatokat mellőző dolgaidat"

Jó, leegyszerűsítem neked, mert láthatóan nem jártál iskolába.

Egyetlen egy érvet nem hoztál fel ellenem. Tettél hangzatos állításokat bizonyítékok nélkül. Ez érvelési hiba minimum, de inkább hazugság.

Ha ezt folytatod, akkor egyszerűen a vitát én nyertem.

"mindenki belátja, hogy hülyékkel nem érdemes vitatkozni."

Hát, de olyan ostoba és szórakoztató vagy, hogy fogok veled foglalkozni, kis hülye. :)

2021. szept. 15. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!