Ha nem kötelezően választott tárgy lenne az iskolában/ óvodában az LMBT-érzékenyítés, járatnád a gyereked?
Tehát alapvetően minden diáknak el lenne mondva, hogy ne bántsák egymást, bármilyen is a másik (ahogyan eddig). Erre ott lenne a védődő, iskolapszichológus stb., aki pl. a bullyingról külön is beszélne.
Az LMBT-foglalkozáson viszont meg lennének hívva melegek, LMBT aktivisták, akik elmondanák, hogy miért jó, ha két apukád van, ha kisfiúként lány ruhába öltözöl az miért természetes dolog illetve ha barbival játszol. Néha egy transzvesztita is bemenne, táncolna nekik és a térdén lovagoltatná őket, ahogyan külföldön. Lenne kutyajelmezbe öltözött ember, mint a Pride-okon rendszeresen, ő nem beszélne, csak ülne alázatosan mint a Ponyvaregényben a gimp, oda lehetne menni hozzá és megsimogatni. Aztán jönne egy transzgender és beszélgetne velük a nemváltásról, arról, hogy ő hogyan élte meg a műtétet stb.
34
Az nem termeszetes hanem megszokott lol
Az angol anya nyelvuek is szoktak azt mondani hogy "unnatural" szoval nem csak a magyarok vannak ilyen tevhitben.
Pont azert mert azt hiszik hogy a no es a ferfi egymasnak van teremtve.
"Mint már annyiszor leírtam, nekem az a természetes, ha egy férfi meg egy nő van együtt, mert ami a lábuk között van, így passzol egymáshoz, de semmi bajom azzal, hogyha két azonos nemű van együtt. Soha nem mondtam, hogy rendellenesség, vagy választás lenne, egyszerűen nekem ez a véleményem, neked meg az."
Nem is vitattam ezt, viszont igy hangzik ha azt mondod hogy nem termesztes vagy hogy a teremtessel szembe megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!