Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem kötelezően választott...

Ha nem kötelezően választott tárgy lenne az iskolában/ óvodában az LMBT-érzékenyítés, járatnád a gyereked?

Figyelt kérdés

Tehát alapvetően minden diáknak el lenne mondva, hogy ne bántsák egymást, bármilyen is a másik (ahogyan eddig). Erre ott lenne a védődő, iskolapszichológus stb., aki pl. a bullyingról külön is beszélne.

Az LMBT-foglalkozáson viszont meg lennének hívva melegek, LMBT aktivisták, akik elmondanák, hogy miért jó, ha két apukád van, ha kisfiúként lány ruhába öltözöl az miért természetes dolog illetve ha barbival játszol. Néha egy transzvesztita is bemenne, táncolna nekik és a térdén lovagoltatná őket, ahogyan külföldön. Lenne kutyajelmezbe öltözött ember, mint a Pride-okon rendszeresen, ő nem beszélne, csak ülne alázatosan mint a Ponyvaregényben a gimp, oda lehetne menni hozzá és megsimogatni. Aztán jönne egy transzgender és beszélgetne velük a nemváltásról, arról, hogy ő hogyan élte meg a műtétet stb.

2021. szept. 12. 20:30
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%
Nem azt írtam, hogy minden szó relatív, hanem azt, hogy mindenkinek más a természetes... Nyugodtan könyvelj el melegnek, sőt idiótának is, ha szeretnéd, ugyanis nem ismersz, és én se téged, így aligha tudunk ártani egymásnak, még ha akarnánk is <3 De zárjuk ezt le szerintem, nincs sok értelme. Neked természetes a homoszexualitás, nekem meg csak normális. Ennyi. Puszi a pocidra! <3
2021. szept. 18. 18:46
 32/42 anonim ***** válasza:
Mindenkinek mas a normalis nem a termesztes de mind1
2021. szept. 18. 18:59
 33/42 anonim ***** válasza:
25 #. Természetes, a természetben is elő fordul
2021. szept. 19. 12:54
 34/42 anonim ***** válasza:
0%
#33 tudom, de nekem akkor sem az. Nekem az a természetes, hogy 5-kor kelek, hogy beérjek suliba, a húgomnak meg nem. Neked természetes a homoszexualitás, nekem meg nem, csak szimplán nem érdekel, ki kivel van együtt. Ez is csak egy vélemény a sok közül, és a tied is <3
2021. szept. 19. 17:56
 35/42 anonim ***** válasza:

34

Az nem termeszetes hanem megszokott lol

2021. szept. 19. 17:58
 36/42 anonim ***** válasza:
Egyszerre a kettő vagy idk, igazából a szójárás is közbejátszhat, vannak olyan szavak, amiket itt máshogy használunk XD
2021. szept. 19. 18:05
 37/42 anonim ***** válasza:
Ha azt mondod hogy a homoszexualitas "nem termeszetes" az nekem ugy hangzik hogy vmi rendellenesseg vagy csak egy valasztas, raadasul helytelen a szo hasznalata.
2021. szept. 19. 18:08
 38/42 anonim ***** válasza:
0%
Mint már annyiszor leírtam, nekem az a természetes, ha egy férfi meg egy nő van együtt, mert ami a lábuk között van, így passzol egymáshoz, de semmi bajom azzal, hogyha két azonos nemű van együtt. Soha nem mondtam, hogy rendellenesség, vagy választás lenne, egyszerűen nekem ez a véleményem, neked meg az. Magyarország ezen részén sok olyan szó van, amire máshol azt mondanák, hogy helytelenül használjuk, itt meg ez a normális. Ezek szerint a természetes is ilyen. Ezt is asszem harmadszorra írom: Szerintem fejezzük be, mert semmi értelme.
2021. szept. 19. 18:21
 39/42 anonim ***** válasza:

Az angol anya nyelvuek is szoktak azt mondani hogy "unnatural" szoval nem csak a magyarok vannak ilyen tevhitben.

Pont azert mert azt hiszik hogy a no es a ferfi egymasnak van teremtve.

2021. szept. 19. 18:26
 40/42 anonim ***** válasza:

"Mint már annyiszor leírtam, nekem az a természetes, ha egy férfi meg egy nő van együtt, mert ami a lábuk között van, így passzol egymáshoz, de semmi bajom azzal, hogyha két azonos nemű van együtt. Soha nem mondtam, hogy rendellenesség, vagy választás lenne, egyszerűen nekem ez a véleményem, neked meg az."

Nem is vitattam ezt, viszont igy hangzik ha azt mondod hogy nem termesztes vagy hogy a teremtessel szembe megy.

2021. szept. 19. 18:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!