Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem kötelezően választott...

Ha nem kötelezően választott tárgy lenne az iskolában/ óvodában az LMBT-érzékenyítés, járatnád a gyereked?

Figyelt kérdés

Tehát alapvetően minden diáknak el lenne mondva, hogy ne bántsák egymást, bármilyen is a másik (ahogyan eddig). Erre ott lenne a védődő, iskolapszichológus stb., aki pl. a bullyingról külön is beszélne.

Az LMBT-foglalkozáson viszont meg lennének hívva melegek, LMBT aktivisták, akik elmondanák, hogy miért jó, ha két apukád van, ha kisfiúként lány ruhába öltözöl az miért természetes dolog illetve ha barbival játszol. Néha egy transzvesztita is bemenne, táncolna nekik és a térdén lovagoltatná őket, ahogyan külföldön. Lenne kutyajelmezbe öltözött ember, mint a Pride-okon rendszeresen, ő nem beszélne, csak ülne alázatosan mint a Ponyvaregényben a gimp, oda lehetne menni hozzá és megsimogatni. Aztán jönne egy transzgender és beszélgetne velük a nemváltásról, arról, hogy ő hogyan élte meg a műtétet stb.

2021. szept. 12. 20:30
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

20: igen, ebben egyetértek.

De attól még nem kell egyenrangúként kezelni őket egy heteró párral, mert a gyereknek alapvető az anya és apa minta. Ahogyan ez a jelenlegi szabályozás szerint is van.

2021. szept. 16. 15:56
 22/42 anonim ***** válasza:

Na orulok ennyiben egyetertunk.

En viszont mindenkit egyenrangunak tartok fuggetlenul a szexualis iranyultsagatol.

2021. szept. 16. 16:39
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

21. Elég sok ember nőtt már fel azonos nemi szülőkkel és érdekes módon nem lett a túl nyomó többségük meleg és agybeteg sem.

Amúgy amikre azt írjátok, hogy nem "kell őket egyenrangúnak kezelni" akkor az alatt mit értesz? Amikorra rabszolgaság volt, akkor plusz eléggé megvalósult ez a gondolkodás mód, valami hasonlóan "szépre" gondolsz te is?

2021. szept. 16. 22:53
 24/42 anonim ***** válasza:

"Hat ha mondjuk pl. melegek is fogadhatnanak orokbe, mar nem lenne annyi gyerek gyermekotthonba"

Hát ez abszolút nem így van. Gyermekotthonban nem az örökbefogadható gyerekek nőnek fel, hanem azok, akikről nem mondanak le a szülők. Ha valakinek a gyermekotthonos gyerekekért fáj a szíve, menjen el nevelőszülőnek, és akkor nevelheti őket saját otthonában. Az örökbefogadásra várólista van, és nagyon hamar "elkapkodják" a gyerekeket. A romákat Magyarországon nem igazán, de külföldön tárt karokkal várják őket.

2021. szept. 17. 22:15
 25/42 anonim ***** válasza:
0%
Ummm... nem. Biztos nem. Semmi bajom a melegekkel, sőt, engem is inkább a saját nemem érdekel, mint a másik, de amit leírtál, az sok. Azt nem. Melegnek lenni nem rossz, de valljuk be, nem is természetes (mint feljebb írtam, engem is jobban érdekel a saját nemem). Ez szerintem inkább abba az irányba terelné őket, hogy melegnek KELL lenni, hogy nemet KELL változtatni, hogy nem vagy jó úgy, ahogy vagy. No hate, ez csak egy vélemény, én inkább beszélnék vele külön ezekről a dolgokról <3
2021. szept. 18. 00:33
 26/42 anonim ***** válasza:
54%

A homoszexualitas is termeszetes! Nezd meg a szotarban a "termeszetes" szo jelenteset!

Mondjuk ha a homoszexualitas rossz lenne attol meg ugyanugy termeszetes mardna. Hagyjuk azt a hulye dumat hogy nem termeszetes!

Amugy olyan extrem dolgok amiket a kerdezo leirt nem fognak eletbe lepni.

A melegek szama nem fogja meghaladni, de megcsak meg sem fogja kozeliteni a heterok szamat, mert az o aranyuk nem nagyon valtozik

2021. szept. 18. 01:09
 27/42 anonim ***** válasza:
0%
#25 vagyok, szerintem a természetes szó is relatív. Nekem az a természetes, hogy megbontok egy másfél literes vizet, és azt iszom 1-1,5 napig. Van, aki -sajnos- ennél kevesebbet iszik, van, aki pedig többet. És nekik -sajnos vagy nem sajnos- az a természetes. Nekem az a természetes, ha egy férfi meg egy nő fogják egymás kezét az utcán, de az se rossz, sőt, teljesen elfogadható, ha ezt egy azonos nemű pár teszi, de számomra ez már nem természetes. És mint a feljebbi kommentben írtam, engem is jobban érdekel a saját nemem!
2021. szept. 18. 10:03
 28/42 anonim ***** válasza:

[link]

Innentol kezdve ne vitazz ezen!

Ha azt mondod hogy normalis/nem normalis az relativ.

2021. szept. 18. 10:19
 29/42 anonim ***** válasza:
24%
Mint feljebb írtam, mindenkinek más a természetes. Nem akarok vitázni, bőven elég a vita itthon, ami nekem természetes, másoknak meg nem. Látod? mindenkinek más a természetes :D A kérdező kérdezett valamit, én meg a saját belátásom szerint válaszoltam, szerintem ne ragozzuk tovább :D
2021. szept. 18. 10:42
 30/42 anonim ***** válasza:

"Semmi bajom a melegekkel, sőt, engem is inkább a saját nemem érdekel."

Akkor teged homoszexualisnak szamitalak, mert a homoszexualitas relativ, meg minden szo az ezek szerint.

Minden szot hasznalhatunk helytelenul, nem szamit...

2021. szept. 18. 10:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!