Miért van az, hogy mindenki nagy támogatója a meleg közösségnek, de ha a nemváltás és a gyermekek érzékenyítése kerül szóba, akkor hirtelen mindenki megtagadja az álláspontját?
Nem mindenki. Én nem.
Én még kifejezetten támogatnám is, hogy transznemű emberek tartsanak felvilágosító órákat iskolákban, mert ők hitelesen tudnak beszélni erről.
Személyes tapasztalatból beszélsz?
Szerintem ilyen nincs.
Egyrészt minden társadalomban találhatóak homofóbok, tehát nem támogatja mindenki a ,elég közösségeket.
Tipikus fideszes demagógia összemosni a meleg közösségeket és a nem váltó műtétet.
A gyerek érzékenyítésről annyit, hogy 2 gyerek van egyiknél sem volt. Illetve ezt is be lehet úgy mutatni, hogy senki érdekeit nem sérti, de segít a gyereknek , hogy léteznek mások is.
3
Honnan szedted azt a baromságot, hogy aki nem támogatja a melegeket az homofób? Nektek a világ ezek szerint csak fekete és fehér. Még, hogy haladók...
4 miért fordítod meg (ki) a 3. állítását?
a homofóbok nem támogatják az lmbt-t, ez gondolom evidens tény
Ez nem azt jelenti, hogy aki nem támogatja, az eleve homofób.
6
Azért, mert nincs beteges félelmem feléjük, és nem is kap el rettegés ha látom őket. Ezért vall primitív és korlátolt gondolkodásra, hogy aki nemet mond rájuk, az homofób. Homofóbia nem létezik.
9
Már bocs, de a "fóbia" eleve egy pszichiátriai fogalom, amit mentális betegek esetében alakul ki, gyakran alkalmazzák extrém félelmet keltő helyekről, helyzetektől való rettegésre. Érted már, miért egy idióta aki használja a szót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!