Ha 58 éves férfi vagyok, megvan a 40 év munkaviszonyom, mehetek nyugdíjba, ha a dokinál azt mondom hogy nőnek érzem magam, vagy 18 évesen nyilatkoztak így?
Végülis lehetek leszbikus nő is mindenféle nővé operálás nélkül :)
Úgy hallottam elég lazán kezeli a törvény csak elméletileg érdekelne a dolog, a neten nem találtam választ.
Elvileg operáció sem kell, csak nyilatkozni, és a hivatalos papírokban átírják
Én is úgy vagyok vele, hogy inkább dolgozok +10 évet mint hogy ezt megcsináljam (illetve nekem kb 67 évesen lenne 40 év munkaviszonyom ha folyamatosan dolgoznék szóval nem érint) csak
1: zavar ez a diszkrimináció
2: érdekelne hogy ez lehetséges e jogilag, mert elég egyszerű elintézni, és mi a jogi buktatója, vagy ha nincs akkor poén lenne ha valaki tényleg így menne nyugdíjba.
"Itthon tudtommal nincs ilyenre lehetőség."
De van. Két klinikai szakpszichológus, pszichiáter, urológus/nőgyógyász javaslata kell hozzá, valamint ha házas, a folyamat előtt el kell válnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!