Miért lenne negatív,hogy a kormány elfogadta azt a "nemváltós" törvényt?
A parlament elfogadta a törvényt.
Személy szerint, én támogattam az elfogadását.
Már elnézést, de az érzések az ember személyes dolgai, nem erőltethetők rá se a másik emberre, se a társadalomra, hogy biológiai tényként "tolerálja".
Akkor se, ha temérdek pénzt-energiát-lobbitevékenységet áldoznak rá bizonyos ebből élő körök, hogy normálissá tegyék.
Hiba volt, hogy a normális emberek hagyták ennyire elszaladni a lovat, Nyugat-Európában még messzebbre szaladt a ló. Ideje visszatérni a helyes útra.
Nem a tünetet kell ebben sem kezelni, hanem az okokat kell kideríteni legelőször.
Szerintem pozitív.
A tény, hogy valaki meg akarja változtatni a nemét, mert nem tudja elfogadni önmagát, egy nagyon súlyos pszichés betegség.
Jó lenne már,ha mindenki a saját életével foglalkozna,nem másokéval.
Nem igazán értem miért fáj másoknak,hogy ki minek definiálja magát.
Bezzeg az nem baj,hogy szülik a sok gyereket más nyakára,mert nekik ahhoz joguk van.
Inkább ezzel kellene foglalkozni.
Jesszus, tanulj meg olvasni! :DDD
"Megszavazták a nemváltást ellehetetlenítő törvényt"
Akkor tiltsák be a műtéteket ha ezzel nem értenek egyet. De ha engedéjezik hogy változtathasanak nemet amit hozzá teszem csak orvosi engedéllyel lehet. Az mért jó hogy engedig férfiból nővé operálni és fordítva de a személyiben hiába lett férfi női nevet kell feltüntetni.
Így az ügy intézése is nehéz lesz a személynek nem fogják elhini, hogy ő az a személy ha női név van a személyiében de mondjuk férfiként néz ki.
Ugyan ez fordítva is igaz.
Semjén Zsolt fél attól, hogy ő is elvégezne egy ilyen műtétet?
Mert ha te egy fehér, heteroszexuális, keresztény vagy (ami egyébként az elfogadás és a szeretet vallása, nem a mindenutálokamineménvagyok vallása), akkor téged semmiben nem akadályoz, hogy a személyiben át lehet írni a nemet. Viszont a transzneműeknek ez segítség.
Vicces, amikor a fidderek jönnek a pszichiáterekkel, de az ő kormányzásuk alatt minden évben 1700 ember lesz öngyilkos. Biztos azért, mert mindenki elfogad mindenkit, fejlődünk, van mindenkinek jövőképe, a mentális betegek el vannak fogadva, kapnak segítséget, és nem szégyen segítséget kérni. Janem XD
"Akkor tiltsák be a műtéteket ha ezzel nem értenek egyet. De ha engedéjezik hogy változtathasanak nemet amit hozzá teszem csak orvosi engedéllyel lehet."
Itthon ilyet senki se csinál. Külföldre mennek ezek a betegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!