Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kormánypártiak, miért szavazto...

Molnarmarcell21 kérdése:

Kormánypártiak, miért szavaztok ELSŐSORBAN a Fidesz-KDNP-re?

Figyelt kérdés

A "mást" csak akkor válasszátok, ha tényleg nem anyagi vagy identitásbeli okai vannak alapvetően. Pl. az, hogy "bárki, csak ne Gyurcsány", az is azt jelenti, hogy Gyurcsány számotokra elsősorban anyagilag vagy ideológiailag rosszabb volt.

Ha az anyagi és identitásbeli kérdéseket egyformán fontosnak tartjátok, akkor is válasszatok egyet a kettő közül.

2021. szept. 11. 12:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%

Nálam ez a sorrend:

1. A moslék borzalmasan ellenszenves. Első sorban a vezetői miatt.

2. Valószínűleg rosszabbul járnék velük (adóztatás)

3. Utána jön csak bármiféle ideológia.

2021. szept. 11. 13:19
 12/20 anonim ***** válasza:
30%

#3 boldog ember, mert jónak érzi a körülményeit. Eközben fogalma sincs, lehetne-e jobb. Jobban járt e kormány alatt, de fogalma sincs, hogy ez a kormány műve vagy csak éppen ekkor történt a dolog. Örül a kevés adónak, az ő számára a következő programot ajánlom, ha rám szavaz (már ha politikus lennék). Szóval nulla adó. Semennyi. Mint a szocializmusban, az utolsó két évet nem számítva. Szavazz rám! Na persze azt nem árulom el, ha hajlandó lennél tisztességes adót fizetni, akár háromszoros is lehetne a jövedelmed. Például: 10%-os adót vonunk (és százötvenezernél nem kapsz többet). Dehogyis, 40% adót vonunk (és a különbözetből olyan gazdaságot csinálunk, hogy egymilliót kereshetsz). Aki nem érti, hogy az egyenleget (nettót) kell nézni mindig, sose az adót, azt persze rendkívül könnyű átverni.

#4 hasonlóan megtévesztett szegény, és élvezi. Nem érti, hogy a Fidesz számára ő, mint jobbikos, nemzetellenes! Rohadtul nem a nemzet tagja. Kedvenc pártjának főnöke ezért távozott, az új főnöke ezért értette meg, hogy ő a nemzetének tagja csak Fidesz nélkül lehet. Azt is csak hiszi, az otthont a Fidesztől kapta, pedig mondta, ő teremtette. Fel sem merül benne, hogy más körülmények között sokkal könnyebben tehetné meg. Hisz a manipulációnak. Feltehetően ennyire kiválóan tudná megmagyarázni azt is, mitől "rosszabb", ahová a pártja állt. Persze iszonyatos bajban lenne a magyarázattal, ha nem használhatna a fideszes propagandaszövegeket. Csupa panelhazugság, valódi történést bemutatni amitől rosszabbul élne, képtelen lenne. A légvárakat mutatja, hogy inkább egy eddig semmit fel nem mutató csoportosuláshoz szaladna, amely legalább olyan jól tudja a semmit nagy szavakkal osztani. Még annyit: én bármikor, akár a legdurvább diktatúrában is képes vagyok hazafi lenni. Mert nem hagyom, hogy mások döntsék el, az vagyok-e vagy se.

#6 persze 2015-ben látott rengeteg migránst, mert a Fidesz a Keleti pályaudvarhoz telepítette őket egy időre, hogy feltűnjenek. Azóta viszont ezeket elvitték az osztrák határhoz, menekültek innen, mint dögvészes helyről, újabb meg az istennek se jön. De az tényleg igaz, szavakban már milliárdnyi itt a migráns. Óvodába meg sose járt, honnan tudná, mi van ott. Ő a kiváló rettegő címre jogosult. Akár többszörösen. Meg is szavazzuk neki.

2021. szept. 11. 13:22
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

Az identitást jelöltem, de sosem így tekintettem rá.

Valahogy nem tudom felérni ésszel, hogy másokat egyáltalán nem érdekel, hogy a Dobrev-Gyurcsány duó az Apró-klán jelenkori generációja (tudom, 10 emberből 9 azt sem tudja már, ki volt Apró Antal). De nekem ez borzasztóan fontos, hogy köszönöm szépen, a mi családunknak az Apró által fémjelzett korszakból több volt, mint elég (pedig nem is éltem akkor), én soha az életben nem tudok rájuk szavazni (sem a bábjaikra).

2021. szept. 11. 13:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy Gyurcsány mondaná: "Hú csávókám! Azért ez nagyon lenn van."😊
2021. szept. 11. 13:41
 15/20 anonim ***** válasza:
67%

"boldog ember, mert jónak érzi a körülményeit. Eközben fogalma sincs, lehetne-e jobb. Jobban járt e kormány alatt, de fogalma sincs, hogy ez a kormány műve vagy csak éppen ekkor történt a dolog."

szerintem nem volt olyan régen a gyurcsányista halálkormány, hogy ennyire ne emlékezzünk rá, hogy mi az alternatíva

persze most vadul veri a nagy lapátfüleit a donáth anna, hogy dehogyis fogják ezúttal kilopni a szemünket is

ááá

2021. szept. 11. 13:50
 16/20 A kérdező kommentje:
Tehát a szavazás jelenlegi állása szerint a kormánypártiak elsősorban a Fidesz gazdasági/jóléti intézkedéseivel elégedettek, másodlagosabb az, hogy mik az ellenzék vagy a kormány elvei.
2021. szept. 11. 14:05
 17/20 anonim ***** válasza:
46%
Sosem szavaztam meg, pedig a koromat tekintve mar az 'atkosban' is szavazo jogu voltam ... de most (eletemben eloszor) a Fideszre fogok szavazni!
2021. szept. 11. 14:14
 18/20 anonim ***** válasza:
39%
Sajnálom azokat, akiknek dönteniük kell, hogy a világnézetük alapján, vagy a jobb anyagiak reményében válasszanak. Nálam a fidesszel nincs ilyen dilemma.
2021. szept. 11. 14:15
 19/20 anonim ***** válasza:
68%

#13 én elég sokat éltem az Apró korszakban. A lánya a főnököm is volt (mit mondjak, nem voltunk jóban és nem a származása miatt). Ezért ha megengeded, fel tudom mérni, mire lehetett képes Apró Antal akkor és Gyurcsány Ferenc most. Ég és föld. A két lehetőség között, kemény megtámogatással és kemény ellenszéllel. És akkor még az akaratról nem is szóltam. De tovább megyek. GYF 2004-es és mai lehetőségei között is minimum Everest és Alföld a különbség. Ezzel együtt is, két tételt említve (gazdasági körülmények, szellemi szint a fejekben) GYF és OV között szintén ég és föld. És még ezek után se akarom, pusztán elviselem a jelenlétét. Sőt! Orbán jelenlétét is elviselem. ha nincs mögötte a bábállama. Például ez a szintkülönbség köztem és OV között.

Ennyi primitívséget még a Szállasi idején sem lehetett tapasztalni. Kétségtelen, neki egy év se jutott, és az emberek eléggé el voltak foglalva az életük mentésével, de mégis. Amúgy jól élek, a lehetőségeim nagyobbak az igényeimnél (igaz, ez kizárólag magam miatt és nem kormányok miatt van), kizárólag a környezetem igénytelensége és bunkósága zavar. És amúgy az meg nem érdekel, ha szerencsétlen bábok tehetetlen dühükben itt a piros ikszet nyomogatják. Ha mondhatom, inkább szórakoztató.

2021. szept. 11. 14:41
 20/20 anonim ***** válasza:
64%
Kedves négyes! Meg tudod magyarázni, hogy miben nyilvánul meg a Fidesz hű de nagy nemzettudata?
2021. szept. 11. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!