Kormánypárt, vagy ellenzék?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Erdélyben élek, és nagyon foglalkoztat a magyar politika. Nagyon sok dolgot nem tudok még, ezért szeretnék informálódni. Mindenképp fontos a véleményetek, mivel magyarországi magyarként jobban tudjátok, hogy mi folyik az országban. Szeretnék tisztább képet kapni, ésszerű érvekkel alátámasztva. Ki, melyiket választaná és miért? Miért nem működik, nem megfelelő a jelenlegi kormány, vagy ellenkezőleg, miért a Fidesz és a KDNP a legalkalmasabb jelenleg az ország vezetésére? Köszönöm szépen. Értelmes érveket és véleményeket várok!2020. dec. 21. 18:53
1/21 anonim válasza:
Egyik se. Nem Magyarországi állampolgár vagy. Nem itt élsz, nem itt adózol. Ne akarj beleszólni kívülről, ha meg mégis akkor tessék ide jönni dolgozni, adózni, élni.
2/21 A kérdező kommentje:
Neharagudj, de azthiszem, hogy ugyanolyan állampolgár vagyok mint te, vagy bárki. Azzal egyetértek, hogy nem élek ott, nem adózok, meg hasonló, de attól még lehet egy véleményem az ott történő politikai folyamatokról. Nem véletlenül kérdeztem a magyarországi magyarok véleményét. Mivel kettős állampolgár vagyok, azthiszem, hogy megillet a zavazáshoz való jog, de sok embertől eltérően szeretnék informálódni a döntés meghozatala előtt.
2020. dec. 21. 18:59
3/21 anonim válasza:
#1, mondd, te hülye vagy? Miért is nem érdeklődhetne a kérdező?
4/21 anonim válasza:
Mert minek? Külföldi állampolgárnak ne legyen már szavazati joga. Milyen alapon?
5/21 anonim válasza:
Ugyanolyan állampolgár vagy? Igen? Fizeted ide Magyarországra a TB-t?! A jövdelemadót? Itt vásárolsz? Itt dolgolzol? Itt születtél?
6/21 anonim válasza:
Ilyen erővel a Dél Afrikai állampolgár is szavazhasson már.
7/21 anonim válasza:
Nekem is van egy véleményem a román vagy a szlovákiai politikai történésekről, érdekes módon én nem szavazhatok oda :( Amúgy meg a fidesz és az ereszténydemokraták akkor jó választás, ha nincsenek elveid, csak rendet akarsz, meg azt, hogy tovább lopják az adódat két kézzel - ja bocs, a tiédet nem, mert nem a te pénzedből építik a stadionokat -, miközben hülyének néznek az óriásplakátokon. Az ellenzék akkor ideális, ha annyira triggerelt a gonosz zorbán trollkodása, hogy még a háztáji ellenzékére is leszavazol, mert az nem zorbán, függetlenül attól, hogy ez az ellenzék annyira alkalmatlan és vállalhatatlan, hogy már három kétharmadot hozott össze orbitnak. Ha viszont nagy a péniszed, éles arcvonásaid vannak és a felsőbbrendűség aurája leng körbe, valamint szeretnél ingyen sört és örök életet, szavazz a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra.
8/21 anonim válasza:
"Nekem is van egy véleményem a román vagy a szlovákiai politikai történésekről, érdekes módon én nem szavazhatok oda " Román vagy szlovák nemzetiségü vagy?
9/21 anonim válasza:
Nem, nekem nem adták meg az állampolgárságot és a levélben szavazás lehetőségét annak reményében, hogy cserébe rájuk szavazok.
10/21 anonim válasza:
"Ugyanolyan állampolgár vagy? Igen? Fizeted ide Magyarországra a TB-t?! A jövdelemadót? Itt vásárolsz? Itt dolgolzol? Itt születtél?" Az általad felsorolt dolgok nem fügnek össze a szavaztu joggal. Ha pl valaki egy tegerparti nyaralas alatt születik, majd utánna nem feiz tgbt, nem vásárol boltbna, hanem otthon termel, meg mindent megvesz feketén a helyi teremlöktöl az is szavazhat,a szavazti jognak ahho9z semmi köze, hogy ki mit fizet vagy nem. Minden nagykorú állampolgár zsavazhat azok kivételével, akiket a bíróság jogerös módón eltiltott a közügyek gyakorlásától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!