Ha ennyire féltik az embereket a covidtól, akkor miért nem tiltják be a dohányzást is?
A dohányzással okozott kart, amit magadnak okozol, te magad eldontheted hogy elsz e vele vagy sem. Szabad akarat.
A covidnal vagy barmilyen fertozo vagy nem fertozo betegsegnel ilyen nincs. Nem fog a virus donteshelyzetbe hozni hogy beteg leszel vagy sem.. nem vagy dontesi helyzetben, igy szukseges a kulso beavatkozas.
ma 18:05
De igen, a dohányzás nagyon veszélyes az egészségre, évi 6 ezer ember hal bele. a jó hír, hogy az ő kezelésüket el tudja látni az egészségügyi rendszer.
Én pedig akkor még egyszer mondanám, hogy nem az embereket féltik a koronától, hanem a túlterhelődő eü. rendszert. Mert az évi 7-8 ezer tüdőrákos mellé már nem fér be plusz ugyanennyi koronás is.
En szoval sem mondtam hogy a doganyzas csak onveszelyes. En is hallottam mar a passzív dohányzárol.
De itt most az egyenrol van szo. En el tudom dönteni hogy vallalom e a rizikot a dohanyzassal, hogy esetleg elobb meghalok.
A covidnal vagy bármilyen betegsegnel az egyennek semmilyen dontesi lehetoseg nincs. Vagy te hallottal mar olyanrol akit megkerdezett a rak vagy az influenza virus hogy mit szolnal hozza ha most megbetigetenelek.. vallalod a kockazatat a jelenlegi eletvitelednek azert hogy 5 ev mulva hasnyalmirigyrakot csinalok a szervezetedben? Vagy tüdőgyulladást?
A passziv dohanyzas ellen is tudsz tenni. Nem erintkezel olyan egyennel aki dohanyzik.
"A passziv dohanyzas ellen is tudsz tenni. Nem erintkezel olyan egyennel aki dohanyzik."
Ja, ha az utcára se mész ki soha, akkor talán megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!