Ez demokrácia szerintetek?
Dobrev és Gyurcsány is letiltja azokat is akik KULTURÁLTAN beírják, hogy mi van az EUs nyugdíjjalkal, bérekkel
Engem azért tiltott le a Feri, mert múltkor Vidnyászky Attilának írt kemény levelet, hogy nem lesz árokbetemetés, és aki a Fidessz mellé áll az cinkos lesz..
Megvan még a posztja, ezt mondta:
“ Nem lesz árokbetemetés. Zárójel lesz. Levegőtlen világ azoknak, akik megölték a magyar szabadságot.
Így van ez rendjén. Higgadtan, racionálisan, szárazon.
Akik meg még egyensúlyoznak: ideje magatokra találni, felébredni, élni!”
Mi normál Fideszesek mire számíthatunk ezek után, ha nyernek?
Ez lemaradt;
Én meg azt írtam, hogy ez náluk(mármint a DK elveiben) a demokrácia?
Ne terelj!!! Amikor ti Viktort gyalázzátok az miért marad ott? Minket akik kultúráltan írunk be kérdést, azt miért igen?
Pegasussal? 🤣
A Google több mindent tud rólad, mint az állítólagos szárnyas ló.
Azért kíváncsi lennék egy screenshotra azokról a kulturált kommentekrol, de úgy sejtem csak a szavadnak kell hinnünk, mint bizonyíték, hogy így történt. Egyébként miért egy facebook profilon múlik a demokrácia?
De ott az élő példa a 6.kommentnel is, aki úgy gondolja, hogy a baloldaliak Dunába lövése a demokrácia.
"Dobrev és Gyurcsány is letiltja azokat is akik KULTURÁLTAN beírják, hogy mi van az EUs nyugdíjjalkal, bérekkel"
Ez a kommunista demokrácia.
10: akkor a fideszesekre is vonatkozik ez, ugye, amikor tiltogatnak, meg törölgetnek?
pl.
Cenzúra? Kisvárda fideszes önkormányzata letiltotta az ellenzéki Tóth Viktor kommentjeit | Alfahír
Számonkérték a facebookozók a forintosításról szóló ígéreteket. A hozzászólások köddé váltak Kósa Lajos oldalán.
Nem tűrik az ellenvéleményt a Fidesz központi Facebook-oldalán sem | Magyar Narancs
Letiltottak egy ellenzéki képviselőt a polgármester Facebook oldaláról - KecsUP - a kecskeméti régió kezdőoldala
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!