Miért hiszik el az emberek a pártok kampányigéreteit?
Eddig a választások előtt jobb vagy baloldaltól függetlenül minden párt összeígért fűt fát, amiből aztán szinte semmit sem teljeseített soha senki. Mindíg csak rosszabb lett az emberekenek. De ezt az emberek elfelejtik, és mégis hisznek nekik. Ígérgetni nagyon könnyű az nem kerül semmibe, de a megvalósításban már egyik párt sem erőlködött, mindegyiknek csak a saját emberei zsebének a tömése volt a cél.
Miért hisznek mégis az emberek a pártoknak? Ha engem becsap valaki, arra emlékszem. A pártoknál miért nem így van?
A legkisebb rosszat akarom választani, 2/3-os többség nem kell megint. Illetve nálunk most jó polgármester van, fejlődik a környék, látok javulásokat, amióta a mostani polgármester van, külön szimpatikus, hogy kommunikál is az emberekkel, elérhető. Nem fideszes. Nem szavaztam a polgármester választáson, mert az előzővel nem voltam elégedett, a mostaniról meg nem tudtam semmit, nem volt politikai múltja, esetleg azok ismerhették, akik korábbi munkája révén máshonnan ismerik. Ha legközelebb indul, rá szavazok, mert én elégedett vagyok a munkájával, és reménykedem, hogy vannak még ilyenek az ellenzék soraiban.
De véleményem szerint az egész elmúlt 30 év mehetne a kukába.
én nem hiszek senkinek
arra szavazok, akitől a kisebb rosszra számítok.
Nevezd meg mely kormányok tagjai voltak következő pártok: párbeszéd, lmp, jobbik, momentum.
Ez az összefogás 6 pártjából 4, vagyis az új pártok vannak többségben.
"Egyedül a Mi hazánk az aki nem volt még hatalmon"
Ha a jobbik volt, és azt állítottad, hogy volt, akkor a mihazánk is volt, mivel 2018-ban voltak ki a jobbikból, és azóta csak fidsez volt hatalmon, vagyis 2018 előtt kellett hatalmon lenniük, amikor még jobbikosok voltak.
Másrészt, ne is legyenek hatalmon, mert még az ígéreteik sem okésak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!