Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az LMP-rőL?

Mi a véleményetek az LMP-rőL?

Figyelt kérdés
Jó fej naiv vegák vagy SZDSZ 2?
2010. aug. 31. 06:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%

LMP egy bohócpárt!Győrben terjeszkedne az Audi, kb. 8000 embernek adna munkát. Erre már az LMP szóba hozta a tervezett fejlesztés környezeti hatásainak kivizsgálását, megakadályozni 2 bogár és 1 növény miatt a terjeszkedést. Gratulálok nekik, sok eszük van. Igen tényleg lehet más a politika, ne teremtsünk munkahelyeket címen. Ez még a fidesznél és az mszpnél is a leggusztustalanabb dolog amit egy párt elkövethet.

Schiffert meg ne is említsük fel kellene tudnia öltözni, ott kezdődne a parlamenti ülés úgy néz ki mindig mint aki a boltba menne le.

2010. aug. 31. 07:04
 2/19 A kérdező kommentje:
Sokan szeretik az LMP-t, mert békésebbnek, normálisabbnak tűnnek, nemes céljaik vannak, ugyanakkor legutóbb is, mikor 150 Ft-ért akartak ajánlószelvényt venni, és kiderült, egyből elkezdtek ködösíteni, visszatámadni. Ja, és sok köztük a göndör, sötét hajú, vagy németes nevű figura, ami furcsa.
2010. aug. 31. 07:13
 3/19 anonim ***** válasza:
93%

Nahát igen, ez az ajánlószelvényes ügy is elég fura, persze most derült ki, hogy ők is ugyanolyan politikai párt mint a többi. Igazad van a nevekkel kapcsolatban, bár ha belegondolunk akkor még tacskó az összes.

Nekem az Audis húzás tette be a kaput, de elég rendesen.

Nem vagyok egyik párt híve sem, mert egyik kutya másik eb címen fut, ezzel az LMP is bebizonyította, hogy milyen. Győri vagyok, és itt nagyon sokan fel vannak háborodva ez miatt, önkormányzati választásokra már legalább megoldották egyik megyében szerintem a szavazás kérdését.

2010. aug. 31. 07:31
 4/19 A kérdező kommentje:
Igen, ez az audis dolog tényleg durván hangzik. Itt is látszólag szentnek tűnnek, de valójában ártanak. Vagy pl. kisebbségi kérdésben, miközben az embereknek nem előítéleteik vannak, hanem tapasztalataik.
2010. aug. 31. 07:39
 5/19 anonim ***** válasza:
68%

Ez a különbség az LMP és a Jobbik között!

A Jobbik nem ad pénzt a szelvényekért, még is meg van neki.

Az LMP fizet, még sincs meg!

Az LMP nem támogatja az Audi törekvéseit, mert semmi hasznot nem hoz a támogatóiknak!

A Jobbik meg azt mondja, minél többet sajtoljunk ki az Audiból és ha nem tűnik hasznosnak, fontoljuk meg hogy kirúgjuk.

A Fidesz és az MSZP?

Ők listáznak, aktivizálnak, és szédítik a nyuggereket „ bár már őket sem tudják lassan”

Van egy bázisuk ami stabilan kitermeli a szükséges cédulát.

Az Audival kapcsolatban meg , mind a kettő azt nézi hogy kaphatnának saját zsebre valamennyit, és az hogy a „ környezet! Vagy a társadalmi haszon!” az le van sz@rva!

2010. aug. 31. 07:58
 6/19 anonim ***** válasza:
10%
07:39 az embereknek azokkal a cigányokkal vannak tapasztalataik, akikkel már volt probléma, viszont akiket nem ismernek azokkal előítélesek
2010. aug. 31. 08:41
 7/19 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem SZDSZ 2.0. Kicsivel "jobbak" mint a szadesz, de egy tőről fakadnak.
2010. aug. 31. 08:44
 8/19 anonim ***** válasza:
07:58nál az igazság :)
2010. aug. 31. 09:11
 9/19 anonim válasza:
viccesek
2010. aug. 31. 10:16
 10/19 anonim ***** válasza:
42%
Bohócok, láttam a 11.kerületben a plakátjukat, a "polgármesterjelölt" mezítláb pózol... nevetséges:D
2010. aug. 31. 10:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!