Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi teszi homofóbbá az embereket?

Mi teszi homofóbbá az embereket?

Figyelt kérdés

2021. szept. 9. 09:00
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
100%

Kulturánként térben-időben változott, hogy a társadalom éppen mit tart normálisnak, megtűrtnek, megvetendőnek pl. most már nem kövezik meg a házasságtörőket.

Ezzel azt akarom mondani, hogy alapvetően társadalmi hatások befolyásolják a homoszexualitáshoz való hozzáállásunkat, vagyis hogy mit tanulunk a szüleinktől, az iskolában, barátoktól, tv-ben.... Homofób környezetben homofób emberek nevelkednek (ez melegekre is igaz pedig számukra a saját nemükhöz való vonzódás a termászetes) és fordítva.

+ mindenki magából indul ki egy heteró nem tudja milyen az amikor a saját nemedhez vonzódsz, nem tudják elkepzelni

Nem sok embert ismerek, aki homofób és azt mondta volna, hogy azért utálja a "b*zikat" mert xy meleg nem tudom mit csinált vele. Mindig csak ez a zsigeri gyűlőlet jön, hogy undorítóak, meg természetellenenek, meg a Biblia is azt írta, hogy szeresd felebarátaidat kivéve ha b*zi.

Vannak ilyen összeesküvés-elméletek, hogy a gonosz háttérhatalom meg akarja buzítani az embereket, hogy megossza a társadalmat/kiírtsák a fehérjéket, keresztényket/irányítható embertömeget csináljanak. A Fidesz is éppen most erre játszik rá és sajnos van is hozzá eszköze. Sokan nem értik meg, hogy a melegek is olyanok mint a heterók, vannak primitívebbek és intelligensebbek közöttük, így amikor valaki kimegy egy papruhában gyalázkodni a pridera nem azt az egy embert ítélik el, hanem az összeset. (Pedig a legtöbb melegről ki nem találnák)

2021. szept. 10. 00:27
 22/32 anonim válasza:
100%

De tényleg, aki utálja a melegek mit csinálna, ha ő is az lenne? Kigyógyulni nem lehet, ha meg elnyomod magadban akkor jobb esetben is boldogtalan életed lesz, rosszabb esetben tönkremész és öngyilkos lesz. Nincs nagyon jobb opció az elfogadáson kívűl.

21-es voltam

2021. szept. 10. 00:43
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Meleg vagyok, teljesen normális, átlagos embernek tartom magam.

Sokan amiatt utálnak, minket, mert azt hiszik, hogy mind ugyanolyanok vagyunk. Köztünk is vannak idióták (ahogy a heterók között is), köztünk is vannak beteg elméjűek (ahogy a heterók között is), köztünk is vannak szexfüggők, akiknek nem számít az érzelem (ahogy a heterók között is) és köztünk is vannak normális emberek (ahogy a heterók között is). Persze, normalitás egy nagyon relatív fogalom, az előbbiben a saját meghatározásomat értem alatta. Én nem vagyok nőies, sem hisztis, sem pedofíl és valahogy a szexuális életemet sem szeretném kivinni az utcára. Utóbbi alatt azt értem, hogy nem öltöznék kutya, vagy szexuálisan provokatív bőrjelmezbe közterületen, de azt azért elvárom, hogy megfoghassam a párom kezét, vagy adhassak neki egy puszit.

A Pride meg egy hatalmas rendezvény, ahol a részvevők 99%-a normális. Az, hogy van ott egy-két idióta a több ezres tömegben nem jelenti azt, hogy minden meleg olyan, mint az az egy-két idióta.

Én nem vágyom semmi különösre. Szeretnék házasodni, hogy ne csak jelképesen tudjam ezt megtenni, mert az nem ugyanolyan. Szeretnék örökbefogadni, hogy megmentsek egy gyereket az intézménytől és, hogy megadhassam neki egy jó élet esélyét, hogy megadhassam neki azt, ami nekem nem adatott meg gyerekként, a boldogságot. Persze, ezt itt nem tenném. Tudom, hogy csúfolnák őt miattam és leendő párom miatt, miattunk, de, ha nem lenne ilyen elterjedt a homofóbia, akkor fogadnék örökbe majd a párommal.

Szerintem a homofóbia régről ered. Abból a korból, amikor még kellettek az utódok a betegségek, a vadállatok és a háborúk miatt is. Na meg, régen az öröklődés is máshogy ment, kellett az utód. Meg szégyen is volt, ha valakinek nem volt. Így rákényszerítették az utódokat, így a szokványos házasságot a melegekre is. Ma már erre nincs szükség, de a homofóbia fennmaradt, mint eszmei örökség. Szerintem a szülők és az általános homofób közösség neveli bele a gyerekekbe a homofóbiát.

Az ókori Görögországban és Rómában is elfogadott volt. A gyarmatosítás előtti Dél-Amerikában is sok helyen elfogadott volt. (Több feljegyzés is van róla.) A gyarmatosítás előtti Afrikában is több helyen elfogadott volt. Ázsia egy kicsit vegyesebb, de például a kommunizmus előtti Kínában is teljesen elfogadott volt, ahogy sokáig Japánban is, de még egyes Dél-Kelet-Ázsiai törzseknél is.

Csak ott nem volt elfogadott, ahol sok volt a háború/betegség, vagy a vallásuk tiltotta.

2021. szept. 10. 11:23
 24/32 A kérdező kommentje:

21, 23:

Ti megint arról írtok, ami sokszor visszajön, ti állatólagosan normális melegek nem vagytok felelősek a kutyajelmezes perverzért meg a többi szélsőséges aberrált jelenségért a közösségben.

De igen, felelősek vagytok. Ha a heteró "közösségben" van egy állatokkal közösülő valaki, akiről ez kiderül, akkor azt az illetőt kiközösítik. Ellenben a meleg közösségben elfogadják az ilyet, sőt, miközben pedofil papokra mutogatnak, akik emiatt börtönbe kerülnek, ők transzvesztita kiskorúakat sztárolnak, akiknek külön nevet is adnak, "drag kid" néven.

Ennyire hiteles sajnos amikor a normális melegekről beszéltek.

2021. szept. 10. 15:13
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Honnan veszed azt, hogy mi elfogadjuk az ilyeneket? Én nem fogadom el sem a pedofílokat, sem a közterületen hiányos/szexualitást ábrázoló öltözékben levőket. Hogy közösítitenénk ki az ilyet? Egyáltalán mit értessz kiközösítés alatt?

A pedofíl papok nagyrésze megússza... A tramszvesztita kiskorúakat inkább hagyjuk, ez az egész nekem inkább kampány-szerű, mintsem, hogy a jogainkról szólna. A transzneműek normális esetben 18 éves korukig nem jogosultak helyreigazító műtétre, csak pubertánsblokkolókra, amik nem okoznak maradandó hatást. Hány ilyen „drag kid” van szerinted? 1-2-10-20? Ha a populáció öt százalékát vesszük, akkor is 350 millió meleg él a Földön. Ebből ez a néhány ember nem túl magas arány. Én nem ismerek egyet sem, nem támogatom az ilyesmit.

2021. szept. 10. 16:13
 26/32 A kérdező kommentje:

25: a pedofil papokról, akik kiderül, hogy pedofil papok nem ússzák meg, hanem eglsz sorsukkal fizetnek érte. Ha mégis előfordul, hogy bizonyos körök kimosdatják őket, akkor is életük végéig megvetésben részesülnek, lásd Kaleta.

A drag kideket, ami egyenlő a gyermekmegrontással viszont sztárolja a meleg közösség, pedig az ilyen szülőtől el kellene vennie a gyámügynek. Ha most megpróbálod letagadni, hogy egyáltalán létezik ilyesmi, keress rá gugliban, több ezer találatod lesz. Ha a kész tények, videók és képek is szerinted csak fidesz-propaganda, akkor nem tudok rajtad segíteni.

"nem jogosultak csak pubertánsblokkolókra"

Aki szerint rendben van, az, hogy döntésképtelen kiskorúakat mesterséges szerekkel tömünk és a szüleik kezéből kivesszük a döntés jogát, hogy a születési nemének megfelelően neveljék őket, az a társadalom ellensége, és őellenük (ellened) kellenek a legutóbbihoz hasonló törvények.

De vissza a lényeghez: ha én egy heteró felvonuláson egy nácit látnék, azonnal felemelném a szavam, hogy takarodjon innen el. Ezzel szemben te együtt vonulsz a sok szélsőséges perverzzel, mondván, hogy amúgy te velük nem "értesz egyet". Nos ezt saját magadnak mantrázhatod, csak aki nem teljesen hülye az ezt neked nem hiszi el.

2021. szept. 10. 22:41
 27/32 anonim ***** válasza:

A pedofil papokról, akiket feljelentettek, szinte mindről kiderült, hogy amúgy az egyház már rég tudta.

A drag kidekkel nem értek egyet, de szerintem sokkal kevesebb van, mint azt te gondolod.

Szerintem a pubertánsblokkoló még rendben van. Nem okoz semmi károsat, csak esetleg azoknak, akik érzékenyek rá, de az is visszafordítható és ritka. A legtöbb kiskorú nem döntésképtelen. Hagyjuk ezt az agyament dumát, minden gyerek tud dönteni magáról, persze nem mindenben, de egy komoly döntést ők sem kapkodnak el.

A Pride-nak pont az a lényege, hogy az elfogadásról szól. Persze, hiába nem fogadom el az ott megjelenő idiótákat (azt a néhányat, amit egy kezemen meg tudnék számolni), nem kezdek el ordibálni, meg veszekedni velük az út közepén. Eleve nem veszekednék csak úgy senkivel sem, értelmesen megvitatnám, de ezt egyértelmű, hogy egy rendezvényen nem célszerű. Azért vonul együtt velük sok hozzám hasonló, mert nem tehetnek arról, hogy ezek az idióták is ott vonulnak. Hülyeség lenne elkezdeni vitatkozni a Prideon bárkinek...

2021. szept. 11. 07:45
 28/32 A kérdező kommentje:

27: fussunk neki még egyszer: a többségi társadalom értékrendje, ha úgy tetszik heterók szerint NEM elfgoadott az aberrált szexuális magatartás, a pedofília pedig a legsúlyosabb bűn, és akként is kezeljük.

Ellentétben veletek, akik simán odaálltok a perverzek mellé, lásd a legutóbbi Pride-on kutyajelmezes ember, ahová családos, gyerekes emebreket is hívtatok. De egy kép többet mond minden szónál:

[link]

"Szerintem a pubertánsblokkoló még rendben van. Nem okoz semmi károsat, csak esetleg azoknak, akik érzékenyek rá, de az is visszafordítható és ritka. A legtöbb kiskorú nem döntésképtelen. Hagyjuk ezt az agyament dumát, minden gyerek tud dönteni magáról, persze nem mindenben, de egy komoly döntést ők sem kapkodnak el."

Ettől a ponttól pedig hagyjuk is a beszélgetést, mert egyértelműen lelki- és elmebeteg vagy.

2021. szept. 11. 09:30
 29/32 Godaime ***** válasza:
100%
A tudatlanság. Annak ellenére, hogy sírnak a folyamatos "érzékenyítés" miatt még mindig azt hiszik, hogy a melegek pedofilok és bűnösök, illetve nem érdemelnek egyenlő jogokat.
2021. szept. 11. 12:42
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
25# "A "melegfelvonulás" során nem a homoszexualitást ünnepeljük, hanem a jogot a hátrányos megkülönböztetés nélküli élethez. Tehát ahelyett, hogy megkérdeznéd miért nincs "hetero felvonulás" inkább örülj, hogy nincs rá szükség. "
2021. szept. 11. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!