Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi teszi homofóbbá az embereket?

Mi teszi homofóbbá az embereket?

Figyelt kérdés

2021. szept. 9. 09:00
A kérdező szavazást indított:
Személyes rossz tapasztalat melegekkel.
Az, hogy belül ők maguk is melegek, csak nem akarják beismerni.
Az állandó homofóbozás, nácizás melegek részéről.
Az érzékenyítés felnőttek és gyerekek számára.
Az érzékenyítés hiánya.
Az állandó követelőzés és a megsértődés-kultúra.
Rossz szülői minta.
A Fidesz-propaganda.
Az, hogy már a csapból is az LMBTQ folyik.
58 szavazat
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
18%
Ez egy belülről fakadó természetes érzés.
2021. szept. 9. 09:02
 2/32 anonim ***** válasza:
20%
Igen ahogy az első irta a másik a melegek különlegesnek érzik magukat.Remélem lesz hajléktalan mozgalom meg romló életszinvonal mozgalom.Meg a melegek nem is emberek mert a legnagyobb problémájuk a szex az ösztön.Másrol se tudnak beszélni állatok mint emberek.Valaki űrhajót épit más meg szexualitását reklámoza 24 órába.
2021. szept. 9. 09:07
 3/32 anonim ***** válasza:
19%
Kár, hogy csak egyet lehet választani, mindegyik hozzájárulhat a felsoroltak közül. Szerintem az, hogy az elfogadás nem egy politikai konszenzus lett, hanem a liberálisok kisajátították ezt, csak úgy, mint a jobboldal a nemzetet, ez nagyon sokat tesz hozzá a homofóbiához. Illetve az is, hogy köztes álláspont nincs, ha én nem fogadom el a queereket vagy a drag queeneket, akkor az LMBT közösségnek az én támogatásom nem is kell, mert akkor már mocskos náci vagyok. Vagy mindenkit vagy senkit, a "szivárvány színei között nem lehet válogatni" .
2021. szept. 9. 09:09
 4/32 anonim ***** válasza:
12%

Ez egy belülről fakadó félelem és idegenkedés.

Akiben nincs félelem és idegenkedés annak ellenére, hogy ő maga heteroszexuális, azt senki és semmivel nem lehet ellenük befolyásolni.

2021. szept. 9. 09:10
 5/32 Molyember ***** válasza:
69%
A többi országban más oka lehet, de nálunk egyértelműen a Fidesz propaganda tehet róla. Kiadták, hogy most a melegeket kell utálni, a bohócok meg azonnal teljesítik a parancsot. Mindegy nekik, hogy ki az aktuális ellenség, csak gyűlölni lehessen, meg előadni a nemzetért, a gyerMekekért aggódó, hős hazafit. Nincs ebben több, legközelebb majd másokat utálnak ugyanilyen lelkesedéssel.
2021. szept. 9. 09:15
 6/32 anonim ***** válasza:
21%

Már hogy ne lehetne? Ha pl. az LMBT szervezetek beleállnának a politikába és megmondanák, hogy kire kell szavazni, ha nem vagy homofób náci, az befolyásolni tudna rengeteg embert pozitív és negatív irányba is. És a feltételes módot nem tudom miért írtam...

2021. szept. 9. 09:16
 7/32 A kérdező kommentje:
#5 Ezzel annyiban vitatkoznék, hogy az LMBTQ már a melegtörvény előtt jóval is mondták, hogy őket mindenki bántalmazza és el vannak nyomva. Szinte mióta léteznek ezt mondják. Én legalábbis ezt látom.
2021. szept. 9. 09:18
 8/32 anonim ***** válasza:
36%

A propagandával van bajom, azóta ellenszenvesek. Nálunk még nem vészes a dolog, de ha nézel angol cikkeket, videókat rettentő, hogy mit nyomnak.

Meg komolyan, a Pride elvileg a szeretetről szól, elfogadásról, akkor miért kellett oda kutya jelmezes fickó (és nem, mint gyerekbarát rendezvény ha egy gyerek meglátja őket nem arra gondol, hogy jéé, egy kutyus).

Amúgy nincs sok meleg ismerősöm (3) viszont egyikük sem ért egyet azzal, hogy mennyire nyomtatják a dolgot

2021. szept. 9. 09:20
 9/32 anonim ***** válasza:
46%

6/

Bullshit. A "kire szavazok" nálam nem változik, legfeljebb ők is azt preferálják, akit én is. És ez így van minden normális heteroszexuálissal, akiben nem munkál a félelem és az idegenkedés.

Úgy tűnik, benned munkál.

2021. szept. 9. 09:23
 10/32 anonim ***** válasza:
31%
Addig mondogatják, hogy mindenki homofób náci, hogy a végére tényleg mindenki az lesz.
2021. szept. 9. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!