Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Marki-Zay Péter mitől lett...

Marki-Zay Péter mitől lett ennyire népszerű?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég még alig ismerték, most pedig ott tartunk hogy ő az egyik legnépszerűbb, és nem utolsó sorban leginkább elfogadott jelölt, rajta kívül mindenki megosztó, mindenkit sokan gyűlölnek, de őt nem, bárhol találkozni a nevével, szinte mindig mindenki csak szurkol neki.

2021. szept. 8. 23:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%

2-es vagyok. Csak hogy tisztába tegyük őt támogatom a legjobban magam is, megérdemelné a győzelmet, mert ő valóban független jelölt.

A probléma vele az, hogy komolyan is gondolja, amit akar: elszámoltatást, amit a baloldalon sem támogatnak, tudjuk kik és miért.

Szerintem egyébként Dobrev lesz a befutó, mert Ferenc möster még mindig nagyon nagy mágus.

2021. szept. 9. 00:37
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

10esnek ajanlom megegyszer a Marky Zay Vona interjut. (Tobbi jeloltel is van mar aki elment) a versengo oktatas nem a diakok kozt van, nem fogok orakat irni de van programja. Adozasrol is belszel Vonaval, tenyleg erdemes megnezni.

De az itt linkelt videot is, szerintem a tobbi jelolt tamogatojai is ha le akarja valtani a fideszt erdemes lehet strategiai okbol ra szavazni, remelem elovalasztasi vitan ezt bebizanyitja.

Ket szemely van a magyar politikaban aki engem meggyozott h valoban tisztesseges szandek hajtja, az egyik MZP a masik Hadhazy, biztos vannak tobben is van mas is aki annak tunik, meg is csak rajatuk lepodnek meg ha nem igy lenne.

(Bar anno Orban is milyen jonak tunt aztan nagyobb tolvaj es diktatorikus vezeto lett mint barki a rendszervaltas ota)

2021. szept. 9. 00:46
 13/25 anonim ***** válasza:
71%

Azért nem teljesen független, Hódmezővásárhelyen is mindenki beállt mellé és segítette, a pártok aktivistái, szavazatszámlálói stb. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy MSZP-s alpolgármestert jelölt, és a többi párt is támogatta. Ezt nyilván nem szokta hangoztatni. A függetlenségtől önmagában senkinek nem lesznek jobb elképzelései, csapat meg mindig kell köréd.

Nekem az elmondottak alapján egy protest-jelöltnek tűnik, aki nem a többi.

2021. szept. 9. 00:53
 14/25 anonim ***** válasza:
80%
#13 De szokta hangoztatni. A hódmezősárhelyi Jobbik és MSZP közösen támogatta. Ezt sohasem titkolta. Attól ő még független, mert nem tagja egy pártnak sem.
2021. szept. 9. 01:40
 15/25 anonim ***** válasza:
56%

Köszönöm a linket, bár én arra voltam kíváncsi, hogy aki támogatja, miért támogatja. Én nem értek egyet MZP-rel, hogy az adórendszerbe ne kéne belenyúlni. De, bele kellene nyúlni. A tőkét kellene jobban megadóztatni, a munkát kevésbé. Tiborcz-adók, tranzakció-adó bőven mehetne. Az egyházakat sem ártana végre megadóztatni, és a kiváltságaikat felszámolni. A tranzakció-adó azért is lenne fontos, hogy itt tartsuk a magyar dolgozók által kitermelt jövedelmet, és a multik ezt ne érje meg kimenekíteniük, hanem itt fejlesszenek, itt ruházzanak be, itt fektessenek be, beleértve a dolgozókat is, mert az az egyik legjobb, ha nem a legjobb befektetés. Arra lettem volna kíváncsi, hogy aki támogatja az adórendszer változatlanságát, miért támogatja azt.

A függetlenség akkor lenne hiteles, ha meg lett volna a saját csapata, és nem kellett volna a többiekre támaszkodnia. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy jó lesz-e valaki pusztán attól, mert független, vagy ez csak egy vesszőparipa, amit jó suhogtatni.

2021. szept. 9. 02:00
 16/25 anonim ***** válasza:
62%
Itt mondják el Márki-Zay Péter szimpatizánsai, hogy miért pont őt támogatják. Az 1:09-nél megszólaló úrral maximálisan egyetértek. https://www.youtube.com/watch?v=6QzAH3KzXhw
2021. szept. 9. 02:55
 17/25 anonim ***** válasza:
51%
Belenéztem, sejtettem. Csupa általánosság. "Tudtok valami konkrétumot?" "Elszámoltatás." Tényleg fontos az elszámoltatás. Csak az ember azt gondolná, hogy nem csak másokra akar reagálni egy miniszterelnök-jelölt, hanem vannak másoktól függetlenül saját gondolatai meg tervei, és nem merül ki annyiban, hogy ő nem Gyurcsány, nem Karácsony, nem Dobrev, Orbán stb.
2021. szept. 9. 03:12
 18/25 anonim ***** válasza:
8-as: Gyakorlatileg az összes remek elképzelés 2/3-os törvény.
2021. szept. 9. 18:08
 19/25 anonim ***** válasza:
62%

#15 - Én egyetértek MZP-vel, hogy nem lehet ledózerolni mindent 1 nap alatt, és újjáépíteni. Inkább maradjon a status quo, kezdődjön meg az érdemi munka. 4 év alatt nem lehet csodát tenni.

A többi jelölt meg gátlástalan pénzszórást ígér, Dobrev programja egy az egyben a 2002-es Medgyessi program, félelmetes.

Számoljunk egy kicsit. Mészáros Lőricz vagyona 300 milliárd forint. Az elszámoltatás legjobb esetben hozhat egyszeri 2000milliárdot.

Az éves költségvetés 25ezer milliárd. Az nettó hazugság, hogy elszámoltatunk és lesz pénz mindenre.

Nem lesz.

Én azt akarom hallani a jelöltektől, hogy kutya kemény 4 évünk lesz, de az ország fejlődésnek fog indulni, nekiállunk rendbe tenni ezt az országot. Ehelyett csak a hazudozás megy, hogy 4 év múlva itt a kánaán, ha ránk szavaztok.

MZP legalább nem szállt be ebbe az ígéret cunamiba, nem is fog nyerni.

2021. szept. 20. 19:38
 20/25 anonim ***** válasza:
49%

19 Az érdemi munka a status quo ledózerolásával kezdődik. MZP azért nem fog nyerni, mert jobboldaliként nem akar nagyon mást, mint a fidesz. Az emberek viszont mást akarnak. Nem kozmetikázni akarják a fidesz egy ostoba jobboldali betyárbecsület gyanánt, hanem változást akarnak. Nagy változásokat.

A változást pedig el kell kezdeni. Hosszú folyamat, de el kell kezdeni, a status quo nem maradhat.

Nem egyedül Mészáros vagyonáról van szó. Nincs szó "hazugságról", mert ilyet senki sem állított, hogy egyedül Mészáros vagyonának elkobzása gyógyír lenne mindenre. Ilyet senki nem mondott. Beszélünk viszont sokan a leggazdagabbak erőteljes megadóztatásáról, hiszen minden jóléti államnak ez a kulcsa. A leggazdagabbakat jól meg kell adóztatni, így mindenki másról terheket lehet levenni. A leggazdagabbakat jól meg kell adóztatni, így forrást lehet biztosítani rengeteg magas színvonalú közszolgáltatásnak, amelyek a társadalom egészének a javát szolgálják.

Ausztriában 7 kulcsos jövedelemadó-rendszer van. HÉT kulcsos. Az évi egymillió euró feletti jövedelmeket 55%-os adókulccsal sújtják. S teszik ezt nagyon helyesen, hiszen így tudnak forrást biztosítani megannyi fontos közszolgáltatás számára.

MZP-vel nem az a baj, hogy nem ígér 4 év múlva Kánaánt. Hanem az, hogy ő el sem kezdené ezt az építkezést, hanem folytatná azt, amit a fidesz csinál. MZP rajongói úton útfélen arról beszélnek, hogy nem is kell ezt a fideszes rendszert olyan nagyon megváltoztatni. Döbbenetes. A status quo nem maradhat, a status quo-t a történelem szemétdombjára kell hajítani, ez pedig csak olyanokkal lehetséges, akik a fidesz bűnös örökségét egy pillanatig sem pátyolgatják és kozmetikázzák, hanem kérlelhetetlenül és határozottan ledózerolják.

2021. szept. 21. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!