Árokpart kérdése:
Azért annyira népszerű a Fidesz, mert most azok az aktív emberek akik a Kádár rendszert is szerették?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert egyszerűen nem értem, hogy hová tűntek azok az emberek akik úgy általában a rendszerváltás elején "jó fejek" voltak, optimisták, vállalkozni szerettek volna, esetleg tudtak is vagy zöldség-gyűmölcs termesztéssel foglalkoztak és elismerték és hangot is adtak ha az akkori kormány valamit nem jól csinált nem azt hajtogatták, hogy mindenki menjen egy összeszerelő üzembe dolgozni és aki ezt nem akarja zat mindennek elmondják. Lassan már komolyan mondom azt érzem, mintha újra arra lenne szükség mint a rendszerváltás elején, hogy bizonyos dolgokat pl. csak Ausztriában lehessen megkapni hátha a bevásárló turizmussal újra egy kis nyugati szemlélet visszakerülne a közbeszédbe és nem ezt a mostani állapotot éltetnénk. Van ebben igazság?2021. aug. 25. 13:22
1/4 anonim válasza:
A világon semmi. Attól meg senkinek nem változik meg az élete meg politikai hozzáállása, hogy ellátogat a Shopping City Süd-be.
2/4 anonim válasza:
Én a 90-es években születtem, és azért vagyok Fideszes, mert hasonló politikát szeretnék, mint az Amerikai Republikánus Párt. Annyi a bajom a Fidesszel, hogy piacilag nem eléggé liberális, a szociális konzervatívizmusával egyet értek.
3/4 anonim válasza:
Hát szerintem kicsit sántít a dolog... amikor a Kádár rendszer véget ért, én 16 éves voltam, szeretni, vagy nem szeretni nem is tudtam volna....most már 48 éves vagyok. Szóval a kettő dolognak semmi köze egymáshoz...akik a Kádár rendszert szeretni tudták, szinte mind öregek, ha még élnek egyáltalán.
4/4 anonim válasza:
Hát bizony, az idősebb országgyűlési képviselők jelentős része már annak idején is bizalmas beosztásban volt (támogatva a Kádár rendszert).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!