Magyarország mindenkié?
Rendszeresen kiírom ide a fiszes megosztó, uszító, pénzlopó tetteit, hogy ne feledjen a homályba mint a Pegazus ügy, ami most nincs az előtérben.
“ Inkább el kéne gondolkoznotok, hogy mennyire éri meg ez a sok szarság nektek és a családtagjaitoknak amibe Magyarország került a fidesz miatt!?”
El kell fogadnod, hogy nem a haverjaidat választotta meg a nép. Ha jövőre nyertek elfogadjuk.
“Nyerünk“
Ha nyertek, de sorba le lesznek tiltva a Fideszesek, akkor te örülni fogsz vagy akkor te is elgondolkodsz?
Mert mikor én kulturáltan beírtam GYF oldalára, mikor Vidnyászkyt fenyegette hogy nem lesz árokbetemetés meg hasonlók, és az ingadozók is jobb ha gondolkodnak...
Erre azt írtam,hogy ez náluk a demokrácia? Erre letiltott, Kláritól meg hogy mi van az EUs nyugdíjjal, ő is...
Tényleg ez a legnagyobb problémád a mai Magyarországgal?
Nevetséges!
A szólásszabadság a legfontosabb!
Ha kulturált Fideszest letilt egy politikus mert számonkéri a szavazó akkor az demokratikus?
#17+
Tehát ha ellenzékben lévő politikus tiltja a Fideszes választót, mert feltette neki a kérdést. Akkor ezek szerint nem kíváncsiak a Fideszes véleményekre, így egy esetleges ellenzéki-kormányváltás alkalmával ezek szerint mi be lennénk állítva a sarokba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!