Miért építenek vakcinagyárat Magyarországon ha már szinte mindenki kapott oltást aki kért?
Figyelt kérdés
Tehát lesz folytatása ennek a hülyeségnek? Folyamatosan oltakozni kell majd? Vagy miért kell nekünk vakcinagyár?2021. jún. 10. 15:56
1/21 anonim válasza:
na szerinted? én azért nem is adatom be magamnak, mert most hiába ígérgetik, hogy részt veszek az emberkísérletükben, akkor visszakapom az életem, de úgyse fogom, pár hét-hónap még, és kezdik előről a hisztikét... akkor meg minek beoltódni a mostani kutyulmánnyal, ha úgyis kellene egy másik két hónap múlva, meg öt hónap múlva, meg gyakorlatilag amíg meg nem halok végül folyamatosan...
2/21 anonim válasza:
Igen, borzalmasan nagy a kereslet a világon vakcinákra. És aligha ez volt az utolsó járvány az évszázadban... Továbbá még a COVID miatt is kellhet újabb oltás (a védettség gyengül az idő múlásával, illetve mutánsok keletkeznek). Amúgy meg lehet exportálni is.
3/21 anonim válasza:
Nem tudom és nem is akarom tudni.Természetesen az ott gyártandó termékeket nem fogom igénybe venni, ahogyan eddig sem tettem.
4/21 anonim válasza:
A rendszeres oltásban lesz hatalmas biznisz. Évi 1 vagy 2 adag mindenkinek. Jó kis darabszáb, busás haszonnal.
5/21 anonim válasza:
4.Szerinted ki fogja magát félévente oltatni? Vagy ki tudja hányszor?
6/21 anonim válasza:
#5 max az idősek de azok is csak évente mert az influenzát is évente kell
7/21 anonim válasza:
Több milliárd ember halálát eredményezi a vírus ha van oltás, ha nincs. Óriási pénz van benne, míg sokan elszegényednek! Emellett természeti katasztrófák, erőszak sújtja a világot. A Biblia feltárja, hogy ez a világ elmúlik! Az emberi kormányzatok megszűnnek és Isten Királysága fog uralkodni a föld felett. Mit gondolsz ez jó lesz?
9/21 A kérdező kommentje:
Nagyon úgy tűnik, hogy be fog teljesülni néhány "konteó"
2021. jún. 10. 16:36
10/21 anonim válasza:
6, pont az idős nagyszüleim nem voltak oltva soha, influenzaoltástól is teljesen kikészültek :D és fun fact, végül nem influenzába haltak bele oltatlanul sem... bár az igaz, hogy az idősebbek nehezen különböztetik meg egymástól a tévét és a valóságot, egyszerűbb behülyíteni őket erre a hisztériára :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!