A magyarok miért mind rapperek?
A felkapottak között szinte csak trash rap van.. Csak 1 van aki magyar és lehet hallgatni az ak26 de ritka amelyik zenéjük jó nekik is..
A magyarok miért mind csak rappelni tudnak? Mert most az a trendi? Mert az a legkönnyebb? Vagy mert ez Magyarország?
Értelmetlen dolgokról hadarnak.. És az a legroszabb hogy még nézik is
Én például nem vagyok rapper. Pedig magyar vagyok.
Tehát a tézis helytelen, a magyarok nem mind rapperek.
#3 Felkapottak között, nem a főoldalon.
Egyébként bocsánat, mindenki mást szeret ezt értem meg minden csak kicsit felkaptam a vizet hogy a magyar felkapott zenék között szinte csak rap van és értelmetlen szöveggekel BMW pénz csajok trágár beszéd stb.. Meg hogy most mindenki ezeket hallgatja 1M megtekintések..
Nekem felkapott folgmetált mutat, szóval még mindig azt mondom, hogy az előzményeid miatt hoz ki ilyeneket.
Ha inkognitómódban nyitod meg akkor nem a te korábbi előzményeid alapján adja ki a videokat (most a youtube-ot néztem, de máshol is így kell működnie), csak IP alapján, szóval Magyrországra. Itt nem rap zenéket mutat.
Amúgy SHREK és az OLTÁSIGAZOLVÁNY (By:. Peti) van az első helyen most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!