Miért van az, hogy Pesten egy olyan házban van a lakásom,
ami az utóbbi három évben tele lett cigányokkal?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy vettem egy kis aranyos garzon lakást egy olyan helyen,ahol nagyon kevés cigány volt akkor (2007),és mostanra annyira elszaporodtak,hogy egyszerűen nem lehet tőlük létezni sajnos.Mivel a lakásthitelre vettem,a kiadott albérleti díjból fedeztem a lakáshitelemet.Mostanra annyira elszabadult a pokol,hogy minden albérlőm elment,most a legutóbbi tegnap kivette és ma közölte,hogy ennyi volt és nem több sajnos,mivel hajnalig ment pont az én ajtóm előtt a dajdajozás meg a trágár szöveg...-szóval elmegy ő is.Én nem tudom a lakáshitelemet fedezni,szóval nem is tudom,hogy mi lesz így velem, de oda már normális ember nem fog jönni-az biztos.TI MIT CSINÁLNÁTOK EZEKKEL AZ EMBEREKKEL????Egyáltalán van itt olyan ,aki szóvá merné tenni ezt nekik???
2010. aug. 30. 21:22
1/10 anonim válasza:
Az a helyzet,hogy ebben az országban nem tehetsz ilyen esetben semmit.Ha szóvá teszed nekik,széttapossák a fejed a tróger cigányok.Próbálj valahogy túladni a lakáson.Más megoldás nincs.
2010. aug. 30. 21:28
2/10 anonim válasza:
Az a gáz, hogy országosan is ilyen iramban szaporodnak. És lassan már nem lesz hová menekülnünk...
2010. aug. 30. 21:33
3/10 anonim válasza:
Miért? mert oda költöztél! grat -.-
2010. aug. 30. 21:33
4/10 anonim válasza:
Bérelj fel valaki(ke)t és veresd szét a pofájukat.
2010. aug. 30. 21:36
5/10 A kérdező kommentje:
A szétveretés miatt még én kapnék sajnos...itt tartunk jelenleg...szerintem is el kéne adni a lakást,de nem fogják megvenni,az tuti biztos!!!!
2010. aug. 30. 21:38
6/10 anonim válasza:
Egy lakóháznyi pofát?:) Ahhoz egy egy egész verő alakulat kéne..És még ő menne börtönbe.
2010. aug. 30. 21:38
7/10 anonim válasza:
A gazdasági válság!
Reurbanizálódás.
Akik eddig jóhelyen laktak és magas volt a rezsijük, azok költöznek kíjebb, aztán a külvárosba " nem kertvárosba" zártkertbe, és kevésbé jó esetbe az utcára.
Ez általában lassú folyamat, és az emberek egy jelentős része, " felfelé is változik" a közép megy ki a lakóparkokba, vagy a kertvárosokba" de ez ma nem jellemző, elenyésző!
Folyik az amortizálódás!
2010. aug. 30. 21:43
8/10 anonim válasza:
Aktuális, rasszista és olcsó, egyszer használható poén következik:
Ha mérges vagy, vegyél egy AK-t és mészárolj le két cigó családot, meg pár egyéb embert, aztán lődd fejbe magad :D
2010. aug. 30. 22:55
9/10 A kérdező kommentje:
:D :D :D csak az a baj,hogy ezek miatt az emberek miatt vesztem el a lakásomat...
2010. aug. 30. 22:59
10/10 anonim válasza:
Ez a válasz 16%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 37%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:33
ezt most miért kellett lepontozni? válaszoltam a "miért"-re! a viselkedésüket pedig mindenki ismeri! -.- miért kellett volna beállnom a sorba és leírni ugyanazokat a kliséket, mint az előzőek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!