Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Galla Miklós Újabb Orbánhoz...

Galla Miklós Újabb Orbánhoz írt leveléről mi a véleményed? Igaza lehet?

Figyelt kérdés

ismert, hogy Gallának ítélték a Karinthy díjat. Közben Galla egy óvodások, iskolások előtt tartandó estjén a fitymáját húzogatta miközben minden fellépésén fanszőre kilátszó alsó nadrágban van, amiben kidomborodik a pénisze. A díj odaítélő bizottság ezen mélyen felháborodott és visszavonták a díjat. Most Galla azt sérelmezi, hogy "világszínvonalú dalaimat" nem játszák a Petőfibe. Kinek vab igaza?

ÚJABB NYÍLT LEVÉL ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚRNAK

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Itt ismét Galla Miklós. Köszönöm a szellemes válaszát. Sajnos az ügy azóta sem oldódott meg.

Kérem, engedje meg, hogy feltételezzem, Ön ismeri azt a személyt, aki kinevezte Dobos Menyhért vezérigazgatót, illetve az MTVA kuratóriumának tagjait. Kérem, kérje meg az illetőt, beszéljen vezérigazgató úrral és a kuratórium tagjaival. Szólítsa fel őket, hogy további késedelem nélkül adják át a nekem jogosan járó, negyven év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet, tegyék lehetővé, hogy visszatérjek a Rádiókabaréba és a Petőfi Rádió tűzze műsorára szívhez szóló, világszínvonalú dalaimat. Ne kelljen arra gondolnom, hogy valakit a származása miatt ér hátrányos megkülönböztetés Magyarországon. Mert most erre gyanakszom, különösen a CEU- és az SZFE-ügy fényében.

Kedves Miniszterelnök Úr, egy teljesen ártatlan embert minden ok nélkül meghurcoltak. Kérem, segítsen. Kérem, intézkedjen. Köszönöm.

Üdvözlettel:

Galla Miklós”

2021. szept. 5. 15:22
1 2 3
 21/30 belapus ***** válasza:
0%

Azért ne felejtsük el, ebben az országban kaphatott állami kitüntetést - nyilván politikai okokból - olyan ember is, aki maga már egy nagy némi nemű szerv.

A kérdéses esetben pedig másfajta - föltehetőleg politikai - nyomásgyakorlás hatására, egy már az életműért megítélt díjat vontak vissza.

2021. szept. 5. 18:19
 22/30 anonim ***** válasza:
62%

#21 "A kérdéses esetben pedig másfajta - föltehetőleg politikai - nyomásgyakorlás hatására, egy már az életműért megítélt díjat vontak vissza."

Miről beszélsz?

Galla Karinthy gyűrűt kapott volna. Ez nem életmű díj, nem állami kitüntetés, ez az MTVA alapítványának egy díja amit általában humoristáknak adnak a rádiókabaréból. Bödöcs Tibor 2010-ben kapta meg 28 évesen, Hadházy 2011-ben 47 évesen, Kőhalmi 2009-ben még csak 31 éves volt stb. stb.

Nem kéne itt túldramatizálni ezt a dolgot!

2021. szept. 5. 18:35
 23/30 anonim ***** válasza:
78%
Galla itt finoman kijátszotta az antiszemita kártyát egyébként, de ez megszokott... Mondjuk a viselkedésén eddig is látszott...
2021. szept. 5. 19:04
 24/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért van mindenki elájúlva Gallától. Minden ötletét a Monthy Píthontól lopta, akik mára kifakultak
2021. szept. 6. 16:47
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

#24 "Minden ötletét a Monthy Píthontól lopta, akik mára kifakultak"

Nem lopta, te eszement, lefordította az alkotásaikat magyarra úgy hogy magyarul is poén.

A Monty Python ma aktuálisabb mint valaha. Nem kifakultak, hanem sajnos ma már az a való élet amit ők poénnak szántak.

2021. szept. 6. 16:51
 26/30 A kérdező kommentje:
Tudom hogy lefordította. De a Holló színházban előadta ugyanazokat a poénokat. Az összeset amit előadott az évtizedek folyamán a Monthy Pythonéktól lopta meg kicsit elváltoztatta néhányat. Az a 60-70-es évek angliájában valóban üde színfolt volt, de már a 90-es években kikopott. Ő még ebből él ma is
2021. szept. 6. 19:39
 27/30 anonim ***** válasza:
84%
#26 NEM LOPTA! A Holló színház alapja maga a Monthy Python volt és szándékoltan az ő jeleneteket adták elő és egyéb angol abszurd humort. Ezt akkoriban mindenki tudta, soha nem állították hogy ez az ő önálló alkotásuk lett volna.
2021. szept. 6. 19:43
 28/30 A kérdező kommentje:
Volt más produkciója is. Egyéni állítólag, de kopírozta az angolokról....
2021. szept. 6. 19:49
 29/30 A kérdező kommentje:
Ha szerinted az összes előadását a Montí Pythonból való, akkor ennek az embernek semmi egyénisége sincsen. Semmilyen díjat sem érdemel.
2021. szept. 6. 19:50
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne pattogj már feleslegesen, hanem próbáld meg azt értelmezni ami le van írva és nem kitalálni valami mást. Nem írtam olyat hogy az összes előadása onnan volt! Nem írtam azt sem hogy lenne bármilyen saját egyénisége és többször leírtam hogy nem érdemli meg a díjat. De nem írtam, hogy ezekért nem érdemli meg, hanem amiatt mert meghülyült öreg korára és nevetségessé teszi magát mert a f@rkát mutogatja és azt hiszi vicces.
2021. szept. 6. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!