Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Galla Miklós Újabb Orbánhoz...

Galla Miklós Újabb Orbánhoz írt leveléről mi a véleményed? Igaza lehet?

Figyelt kérdés

ismert, hogy Gallának ítélték a Karinthy díjat. Közben Galla egy óvodások, iskolások előtt tartandó estjén a fitymáját húzogatta miközben minden fellépésén fanszőre kilátszó alsó nadrágban van, amiben kidomborodik a pénisze. A díj odaítélő bizottság ezen mélyen felháborodott és visszavonták a díjat. Most Galla azt sérelmezi, hogy "világszínvonalú dalaimat" nem játszák a Petőfibe. Kinek vab igaza?

ÚJABB NYÍLT LEVÉL ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚRNAK

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Itt ismét Galla Miklós. Köszönöm a szellemes válaszát. Sajnos az ügy azóta sem oldódott meg.

Kérem, engedje meg, hogy feltételezzem, Ön ismeri azt a személyt, aki kinevezte Dobos Menyhért vezérigazgatót, illetve az MTVA kuratóriumának tagjait. Kérem, kérje meg az illetőt, beszéljen vezérigazgató úrral és a kuratórium tagjaival. Szólítsa fel őket, hogy további késedelem nélkül adják át a nekem jogosan járó, negyven év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet, tegyék lehetővé, hogy visszatérjek a Rádiókabaréba és a Petőfi Rádió tűzze műsorára szívhez szóló, világszínvonalú dalaimat. Ne kelljen arra gondolnom, hogy valakit a származása miatt ér hátrányos megkülönböztetés Magyarországon. Mert most erre gyanakszom, különösen a CEU- és az SZFE-ügy fényében.

Kedves Miniszterelnök Úr, egy teljesen ártatlan embert minden ok nélkül meghurcoltak. Kérem, segítsen. Kérem, intézkedjen. Köszönöm.

Üdvözlettel:

Galla Miklós”

2021. szept. 5. 15:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
91%
Ez az ember is elindult azon a lejtőn, amelynek az aljára érve teljesen lenullázza majd saját magát. Akár hogy is: díjat követelni nem etikus! A díj adható annak, aki méltó rá vagy tisztességes úton megnyer egy versenyt. PONT!
2021. szept. 5. 16:28
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

#8 Nem elvették tőle, nem kapta meg amiről tervezték, hogy majd megkaphatja.

Nem ugyanaz ha kifizetik a jutalmadat majd a főnök visszakéri, meg az hogy tervezte hogy ad neked jutalmat, csak közben észrevette hogy hazudtál és nem beteg voltál csak elmentél bulizni a haverokkal, ezért még sem kapsz jutalmat.

Gallával ez utóbbi történt. Még csak a neve volt fent a listán, hogy majd ő fogja megkapni, mikor rájöttek, hogy mégsem kellene neki odaadni és nem adták oda.

2021. szept. 5. 16:29
 13/30 anonim ***** válasza:
74%
Azért ne sajnáljátok a művész urat! Majd az Alföldi ad neki munkát.
2021. szept. 5. 16:35
 14/30 anonim ***** válasza:
75%
Jaj szegény Galla, megszakad a szívem érte 😁
2021. szept. 5. 16:36
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Valljuk be, a "művész úr" túltolta a művészetét.

Igen, én is szeretem a korábbi alkotásait, nagy rajongója vagyok a fordításainak és a Holló színháznak is, de amit mostanában csinál az már az elmebetegség tartománya.

Korábban megérdemelte volna a díjat. Most viszont már nem.

2021. szept. 5. 16:46
 16/30 A kérdező kommentje:

Ha világszínvonalúak a dalai, miért kell itthon kuncsorogni? Forduljon nívós zenecsatornához, akik a világ számára sugároznak pl MTV

Én nem ismerek egy világszínvonalú dalát sem. Milyenek lehetnek vajon? Azok klíppjébe is a kukika van?

2021. szept. 5. 16:50
 17/30 anonim ***** válasza:
97%
A Cardi B WAP című slágere után nem érdekel ha valami "világszínvonalú". Ami gusztustalan, az gusztustalan.
2021. szept. 5. 16:52
 18/30 anonim ***** válasza:
84%
Kövezzetek meg, de nekem eddig sem jött be a humora, a stílusa, de divat volt rajongani érte, gondoltam, biztos bennem van a hiba.
2021. szept. 5. 17:05
 19/30 anonim ***** válasza:
79%
18, nem benned van, eddig azt se tudtam ki a csávó.
2021. szept. 5. 17:09
 20/30 anonim ***** válasza:
93%
#19 Ez csak a korodat mutatja meg, túl fiatal vagy. 30 évvel ezelőtt nagyon jók voltak az alkotásai, még 20 éve is, ma már nem.
2021. szept. 5. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!