Galla Miklós Újabb Orbánhoz írt leveléről mi a véleményed? Igaza lehet?
ismert, hogy Gallának ítélték a Karinthy díjat. Közben Galla egy óvodások, iskolások előtt tartandó estjén a fitymáját húzogatta miközben minden fellépésén fanszőre kilátszó alsó nadrágban van, amiben kidomborodik a pénisze. A díj odaítélő bizottság ezen mélyen felháborodott és visszavonták a díjat. Most Galla azt sérelmezi, hogy "világszínvonalú dalaimat" nem játszák a Petőfibe. Kinek vab igaza?
ÚJABB NYÍLT LEVÉL ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚRNAK
Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Itt ismét Galla Miklós. Köszönöm a szellemes válaszát. Sajnos az ügy azóta sem oldódott meg.
Kérem, engedje meg, hogy feltételezzem, Ön ismeri azt a személyt, aki kinevezte Dobos Menyhért vezérigazgatót, illetve az MTVA kuratóriumának tagjait. Kérem, kérje meg az illetőt, beszéljen vezérigazgató úrral és a kuratórium tagjaival. Szólítsa fel őket, hogy további késedelem nélkül adják át a nekem jogosan járó, negyven év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet, tegyék lehetővé, hogy visszatérjek a Rádiókabaréba és a Petőfi Rádió tűzze műsorára szívhez szóló, világszínvonalú dalaimat. Ne kelljen arra gondolnom, hogy valakit a származása miatt ér hátrányos megkülönböztetés Magyarországon. Mert most erre gyanakszom, különösen a CEU- és az SZFE-ügy fényében.
Kedves Miniszterelnök Úr, egy teljesen ártatlan embert minden ok nélkül meghurcoltak. Kérem, segítsen. Kérem, intézkedjen. Köszönöm.
Üdvözlettel:
Galla Miklós”
#8 Nem elvették tőle, nem kapta meg amiről tervezték, hogy majd megkaphatja.
Nem ugyanaz ha kifizetik a jutalmadat majd a főnök visszakéri, meg az hogy tervezte hogy ad neked jutalmat, csak közben észrevette hogy hazudtál és nem beteg voltál csak elmentél bulizni a haverokkal, ezért még sem kapsz jutalmat.
Gallával ez utóbbi történt. Még csak a neve volt fent a listán, hogy majd ő fogja megkapni, mikor rájöttek, hogy mégsem kellene neki odaadni és nem adták oda.
Valljuk be, a "művész úr" túltolta a művészetét.
Igen, én is szeretem a korábbi alkotásait, nagy rajongója vagyok a fordításainak és a Holló színháznak is, de amit mostanában csinál az már az elmebetegség tartománya.
Korábban megérdemelte volna a díjat. Most viszont már nem.
Ha világszínvonalúak a dalai, miért kell itthon kuncsorogni? Forduljon nívós zenecsatornához, akik a világ számára sugároznak pl MTV
Én nem ismerek egy világszínvonalú dalát sem. Milyenek lehetnek vajon? Azok klíppjébe is a kukika van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!