Miért nem támogatottabb Márki-Zay Péter?
Szerintem neki lenne a legnagyobb esélye a Fidesz ellen.
Ismertség hiánya, vagy mi miatt nem olyan támogatott, mint a többi jelölt?
“ A jobboldaliak közül is meg kéne tudni szólítani legalább egy minimális réteget a kormányváltáshoz, ”
Egy jobboldali nem fog egy balos összefogásra szavazni, akkor már ő szavaz a MHra, de nem fog szavazni egy olyan koalícióra, ahol minden ideológia képviselteti magát, több országban volt ilyen összeborulás, sokat nem ért.
Nem a konzervatívokat képviseli, hanem azokat akik a teljes rendszert akarják leváltani (legyen szó a Fideszről vagy a korábbi baloldali kormányok politikusairól). Én is éppen ezért szavazok MZP-re, hiába vagyok inkább liberális érzelmű.
Pl. amikor arról beszélt, hogy visszamenőleg módosítaná a törvényeket, hogy elszámoltasson politikusokat, azzal nem lett számomra szimpatikus.
A végén azért büntetnek meg majd engem is, mert a Fidesz törvényei szerint adóztam, s azt meg visszamenőleg módosította MZP vagy mi ez a nagy gondolat ez a faxság mögött? Parkolók is úgy lesznek majd fizetősek, hogy visszamenőleg is kifizettetik azokkal, akik még ingyenesen használták akkor, amikor még ingyenes volt?
S pl. ha a gyorshajtásról úgy dönt MZP, hogy börtön jár érte, s ezt 10 évre visszamenőleg vezeti be, s nekem van egy büntetésem, hogy 50 helyett 60-al mentem, akkor amikor még más volt a törvény, akkor megyek a böribe?
Lehet, ha abszurdak a példáim, de ha visszamenőleg módosulnak törvények, becsületes emberek is megütik majd a bokájukat, én meg olyan országban NEM akarok élni, ahol a szabályok szerint játszok, de a szabályokat visszamenőleg is módosítják engem meg büntetnek azért, mert nem tudtam, hogy 10 év múlva mi pattan ki annak a kreténnek a fejéből.
Szimpatikus jelölt, viszont ez az én nagy fenttartásom vele kapcsolatban.
mert csak a parlamenti pártok kapnak kampánytámogatást.
ha meg egy gazdag akárki komoly pénzt adna kampányra ellenzéki indulónak, akkor azt a fidesz elviteti a tekkel és a navval tönkreteteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!