Ellenzéki szavazók miért egy kormányváltástól remélik hogy megjavul az életük ha saját magukért nem tesznek semmit?
Robotolnak a gyárban, mekiben, stb.. aztán a fideszt okolják, hogy nem 1 milliót keresnek havonta és azt remélik hogy majd ha jön Dobrev Klárika meg Karigeri akkor hirtelen kolbászból lesz nekik a kerítés?
Rá kellene jönni, hogy nem a kormánytól kell elvárni a saját életük fejlődését hanem maguktól, egyébként meg a Fidesznek hála minden rendelkezésre áll ehhez.
Majd mikor jönnek a megszorítások ellenzéki összefogás alatt akkor lehet hápogni
Nem a Fidesznek köszönhetem, hanem a tulajdonosnak, aki 100.000 forinttal emelt a fizetésemen miután megtudta, hogy el akarok menni. Jó munkaerő vagyok, ez a helyzet. És egyébként külföldi piacra gyártunk, nem magyarra.
Azt meg a Fidesznek köszönheted, hogy a főnök megteheti, hogy ennyivel többet fizet neked.
Gyurcsány alatt nem kéne pattognod, hogy ne menj el, hanem fizetésed csökkentenék de örülnél hogy legalább van munkád
A cég már akkor is működött, amikor a Fidesz sehol nem volt. A tulajdonos üzletpolitikájának köszönhetem.
"nem hozták volna ide az autó gyárakat stb"
Mintha a kérdésben az lett volna, hogy azok keresnek sz@rul, akik a gyárakban robotolnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!