Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy itt a karácsony Gergely induló,főcímdal?

Figyelt kérdés
[link]

2021. szept. 2. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Ez már a vég. Ilyen harmadik vonalbeli senkiket tudott csak összekaparni?
2021. szept. 2. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
Alig ismertem valakit. A transz "énekesnő" meg kifejezetten zavart.
2021. szept. 2. 22:05
 3/6 anonim ***** válasza:
23%

Hiányzik a kérdésedből egy vessző.

A vezetékneveket is nagy kezdőbetűvel kell írni.

A címről sem kell spórolni a hosszú i-t!

És a vessző után hiányzik egy szóköz.

És hogy miért van a cigányzene a kulcsszavak között, az se világos.

Egy 11 szavas mondatban négy hiba... Ha általánosban másodikos vagy, és most ismételsz, akkor oké, különben nagyon gáz!

Kezdd az alapoknál! Előbb a tanulj meg magyarul, aztán jöhet a politika! :)

Amúgy a zene tetszett, a klip is jó, volt. Nem ismertem, ezért köszönöm, hogy bemutattad! De miért ezt a sötét oldalt linkelted amikor linkelhetted volna közvetlenül a dalét is?

2021. szept. 2. 22:41
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Királyul sikerült.
2021. szept. 2. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:
35%

#3!

A legtöbb kérdést ilyen (szörnyű) helyesírással írják ki. Aztán azt hazudják, hogy diplomások.

Vizuálisan a klip egy nagy nulla. A szöveg szerintem szándékosan semmitmondó, csak kulcsszavakra épít, amelyket Karácsonnyal azonosítanak. Ez a része ügyes. Azt viszont nem tudtam nem észrevenni, hogy "...építsünk egy boldogoabb hazát...", tehát a haza most is boldog, csak ezt akarják fokozni.

A prozódiával van egy kis gond.

Zeneileg értékelhetetlen, de ez műfaji sajátosság. Egy kampányindulótól csak annyi az elvárás, hogy lendületes és pozitív legyen.

Úgy tűnik, az erősebb nevek majd Dobrevnél fognak szerepelni.

2021. szept. 2. 23:12
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
A zenei aláfestés nem volt rossz, de semmilyen mondanivalója nem volt, a benne felszólalok teljesen ismeretlenek (még baloldalon is vannak náluk híresebb énekesek, őket kellett volna meggyőzni, velük jobban lehetett volna mozgósítani, emellett kerülni kellett volna azokat az embereket, akik inkább szavazatokat visznek mint hoznak, pl. a travi), a klip rossz volt, szóval ha értékelnem kéne az egészet, akkor 10-ből egy kemény kettes.
2021. szept. 3. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!