Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a titka Karácsony Gergelynek?

Mi a titka Karácsony Gergelynek?

Figyelt kérdés

Jelenleg szinte egyetlen budapesti sincs aki ellene szavazna. Komolyan abból az 1,6-1,7 millió emberből kéz és lábujjakon meg lehetne számolni, ki nem elégedett vele, annak ellenére, hogy a városból nagy az elvándorlás a covid miatt és nagyok a pénzelvonások az önkormányzattól, amiből nagy baj lehet.

Mégis az emberek elégedettek vele, nagyon.

Mi a titka annak, hogy ennyire szeretik az emberek Karácsony Gergelyt? Még a Fidesz sem tud semmi értelmeset felhozni, hogy ezt megmagyarázza.

2021. szept. 2. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Az, hogy van gerince. Ezt a fideszesek nem hogy nem szeretik, nem is értik, milyen az, ha valakinek van.
2021. szept. 2. 19:02
 2/10 anonim ***** válasza:
34%
A szavazók alacsony szellemi színvonala... A szavazóknak elég, ha valaki szimpatikusnak tűnik, vagy ad 5000 forintot év végén.
2021. szept. 2. 19:09
 3/10 meszike91 ***** válasza:
48%
Tökük tele van az embereknek a fidesszel, főleg Budapesten. Meg tisztában vannak azzal is hogy a kormány szivatja a várost.
2021. szept. 2. 19:32
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
"Jelenleg szinte egyetlen budapesti sincs aki ellene szavazna" Ezt a hülyeséget honnan szoptad? Pl én is budapesti vagyok, és utálom.
2021. szept. 2. 20:14
 5/10 anonim ***** válasza:
29%
#5: Jó, de a fideszeseket nem számoljuk az emberek csoportjába.
2021. szept. 2. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Menjenek gyalog!
2021. szept. 2. 21:45
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Nincs nehéz dolga a fideszböl mindenkinek elege van.Mindenhol az elenzék fog nyerni mert covid idelyén nem törötek a munkaválalokal.Ennyire sajnálják a pénzt a néptöl.
2021. szept. 2. 22:17
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem a jelszavai és a PIN-kódjai. Na azt én sem árulom el! :D
2021. szept. 2. 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező! Rosszul vagy összecsavarozva! 100 emberből 93 szidja, mint a bokrot! Ki kellene menned gyalog is a főváros utcáira meg tömegközlekedést igénybe venni, - amiből csak a tömeg és a kosz a fix!
2021. szept. 4. 23:37
 10/10 anonim ***** válasza:
70%

#9 Rosszul vagy összecsavarozva! 100 emberből 99 szidja, mint a bokrot, de a többi 80%-ban elégedett vele. Persze a Fidesz milliókat költ lejáratókampányra, mert be vannak szarva.

Ez a fideszes keresztény módi.

2021. szept. 6. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!