A főváros nem tudja megvétózni az atlétikai vb-t? 😂
Kerpel-Fronius: A főváros valószínűleg nem tudja megvétózni az atlétikai vb-t
( [link] )
A véleményalkotáshoz ismeret is kellene. Sőt, a kérdéshez is.
Nem ebben a témában, hanem általánosságban: mindent meg lehet vétózni. Csak tudni kell megteremteni hozzá a körülményeket. Erre egyesek képesek, mások nem. Konkrétabban a bíróságok működésének áttekintését tudnám ajánlani. Látható, hogy bizonyos nagyon hasonló bűneseteknél elég eltérő ítéletek születnek. Miért vajon? A bíró nem játszik, neki meg van határozva, miben választhat. Mondjuk esetleg ítélhet 10 vagy 11 évre, de öt vagy húsz évre soha. Akkor min múlik? A vád és védelem ismeretein, képességein, egyéni beállítottságán. Például egy védelem nem tud cáfolni egy eléggé átlátszóan hamis vádat. Vagy ellenkezőleg, valódi vádat is kidumál.
Na a vétók is ilyesmiken múlnak. És nem egynapos játszmák.
Tudja a fene... lehet, hogy a nemzetközi atlétikai VB bizottságnál, vagy mi a fene a neve a többség nem ilyen forrófejű, mint a magyar tagja.
Látják azt, hogy ez nemzetközi szinten is botrány lenne, és nem akarnák a hírnevüket tönkrevágni.
Szerintetek milyen cég merne kockáztatni, melyik cég támogatná egy ilyen nyilt elnyomórendszernél szervezett fudannal összenőtt atlétikai VB-t szponzorálni?! Ja, majd a kínai cégek támogatják? :D Biztos boldog lesz az Atlétikai VB. Botrány lesz itt, de nagy!
- És ezt arra a forgatókönyvre mondom, ha tényleg nem tudná megvétózni. Én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy éppen a "Nemzetközi Atlétikai VB Bizottság" gyakorolna nyomást Orbánra, hogy döntsön, Fudan, vagy diákváros.
Azért az önkormányzat hidd el, keresztbe tud tenni, ha akar, nem véletlenül kértek elvi hozzájárulást, engedélyt.
És ott a következő kérdés: Ezek után milyen nemzetközi programot akarnak ide? Nem orbán, hanem nemzetközi szinten.
#6 "melyik cég támogatná egy ilyen nyilt elnyomórendszernél szervezett fudannal összenőtt atlétikai VB-t szponzorálni?!"
Ez nagyon tetszett.
Ennél nagyobb baromságot csak akkor olvastam, mikor valaki egy hasonló fórumon leírta, hogy Orbán szőlőbányái.
Mondd már meg nekem - mert nagyon vizuális típus vagyok és nem tudom még sem elképzelni - milyen a "fudannal összenőtt atlétikai VB"? Orvosi kutatási eredményeket fognak egymásnak adni váltófutáskor a stafétabot helyett? Kalapácsvetés helyett majd egy sztetoszkópot fognak pörgetni és eldobni? Távolugráskor majd ki kell számolniuk az ugrás szögét, netán a versenyzőknek saját fejlesztésű anyagból kell a rúdugráshoz elkészíteniük a rúdjukat?
"Én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy éppen a "Nemzetközi Atlétikai VB Bizottság" gyakorolna nyomást Orbánra, hogy döntsön, Fudan, vagy diákváros."
Aha, persze.
Az ugye kicsit sem zavar hogy megmondták Fudan ÉS diákváros is lesz - egyik sem Budapest beruházásaként. Megkérdezted már Karácsonytól hogy ha annyira fontos neki a diákváros akkor miért is nem készítettek terveket rá akárhol Budapesten eddig? Hogy mi akadályozza meg abban, hogy a fővárosben a kormányzati szándéktól függetlenül keressen beruházásra alkalmas területet és nekiálljanak maguk? Nem, tuti nem kérdezted meg.
De írjál még, szórakoztat!
#7 Tudod, ha egy lapon emlegetnek valamit, és az egyik szar, a másik meg jó, és kényes a szarra, akkor azért az a bizonyos másik nem örül túlságosan, mert félti a jó hírnevét, és bizony ez olyan dolog.
És egy rakás potenciális szponzorcég sem örülne neki. Milyen lehetőség marad? Az, hogy a világhíres sportmárkák, üditők, stb. helyett majd szponzorálhatja a Szerencsejáték Rt, az ELMŰ és a MOL. Hurrá, ehhez kell a nemzetközi rendezvény. Szuper lesz, hogy az amúgy is veszteséges buli mégveszteségesebb lesz...
Meg azért az atlétikai VB sem örülne neki, ha egy tüntetéshullám elvinné a showt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!