Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire fogsz szavazni az elővála...

Kire fogsz szavazni az előválasztáson és miért?

Figyelt kérdés
Természetesen a második fordulót is külön megírhatjátok, hiszen ott csak három versenyző lesz, akik közül lehet hogy az nem lesz bent akit az elsőben támogattatok :)

2021. szept. 2. 17:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
A Fideszre szavazok 2022 ben.
2021. szept. 3. 21:00
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Arra, aki a leginkább esélytelen, - azért, hogy gyengítsem a legerősebbeket, - vagy senkire, - az még jobb!
2021. szept. 4. 23:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
MZP.
2021. szept. 5. 14:15
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Határon túli magyar vagyok, de se nem 18 éves, se nem magyar állampolgár. Itt nem szokás ellenzékinek lenni, de van ilyen, és ismerek még pár ilyen embert. Bár nem szavazhatok, van véleményem.

Első fordulón Márki-Zay Péterre szavaznék. Ha ő továbbjutna a 2. fordulóba, akkor ismét rá, ha nem, akkor Dobrev Klárára.

2021. szept. 8. 02:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem követem nyomon nagyon a politikát, de nálam is inkább Márky- Zay Péter a befutó. Szimpatikusabb ember, mint a többiek. Biztosan ő sem feddhetetlen, de szerintem a Fidesz őt is nagyon besározta.
2021. szept. 16. 08:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!