Természetesen a második fordulót is külön megírhatjátok, hiszen ott csak három versenyző lesz, akik közül lehet hogy az nem lesz bent akit az elsőben támogattatok :)
Én Ecsenyi Áronra akartam volna szavazni, de mivel visszalépett, nem szavazok, és mivel a kedvencem nincs ott, a 2021-es választáson majd a Fideszre fogok szavazni.
2021. szept. 2. 17:46
2/15 anonim válasza:
Szívem szerint Márki-Zay Péterre szavaznék, de itt az lesz a kérdés hogy Jakab, Karácsony és dobrev közül ki nyer. Az ellenzéknek meg kellett volna állapodnia hogy Márki-Zay legyen a közös jelölt. Ha dobrev nyer valószínűleg bebukik az ellenzék jövőre. (ha így nem)
2021. szept. 2. 17:47
3/15 anonim válasza:
Dobrevre. Vele csaknem biztosan bukik a moslék, de ha mégsem, ő azért legalább egy kulturált politikus, nem úgy mint a félanalfabéta balfácán Karácsony, vagy a bunkó Jakab.
2021. szept. 2. 17:53
4/15 anonim válasza:
Márki? Az egyik legesélytelenebb, még a Top 3.-ba se jut be.
2021. szept. 2. 17:54
5/15 anonim válasza:
Első fordulóban MZP-re szavazok. A 3 "favorittal" (Karácsony, Jakab, Dobrev) ellentétben nem szociális demagógiával kampányol, ami nekem a halálom. Nálam plusz pont, hogy az átlag ellenzékinél jóval konzervatívabb alkat.
Második fordulót még nem tudom. Ha a fenti 3 "favorit" jut tovább, akkor talán el se megyek a második fordulóra, hanem szavazok majd a Kutyapártra.
2021. szept. 2. 17:54
6/15 anonim válasza:
Ha szavazok, akkor a Fekete-győrre, mivel számomra ő a legszimpatikusabb a felsoroltak közül.
Pl. a partizános interjúja is érdekes volt (és itt nem a kontextusból kiragadott, összeollózott szutyokra gondolok, hanem a teljes 1 órás változatra).
2021. szept. 2. 18:49
7/15 anonim válasza:
1#
Úgyérted, hogy a 22-esen.
2021. szept. 2. 18:51
8/15 anonim válasza:
Nem szavazhatok:(
2021. szept. 2. 19:17
9/15 anonim válasza:
#7: ja
2021. szept. 2. 19:31
10/15 anonim válasza:
Márkira.
Ő a legszimpatikusabb és neki van a legnagyobb esélye leváltani Orbánt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!