Az miért van hogy a Fidesz azt mondja hogy az emberek dolgozzanak hogy legyen pénzük. Viszont rettentően alacsonyak a fizetések?
#3 aha, ja akkoriban 120-at kerestem+cafeteria, ma pedig 450-et cafeteria nélkül... nem köszönhetően a kormánynak, hiszen azóta kicsit tapasztaltabb lettem és többet tudok.
De arra is emlékszem hogy valami amit akkor 28 ezerért vettem, ugyanaz ma 70 ezer... És ez még a moderált áremelkedések közé tartozik, miért van ami ennél is sokkal jobban drágult, köszönhetően a forint gyengülésének, és a mindenre rárakódó egyre több a adónak.
Nemrég dobtam ki egy burkolót. Napi 70.000-ért dolgozott volna, ha értett volna hozzá. Ne panaszkodjatok! Tanuljatok ki egy szakmát!
1. Nem lehet szakembert találni.
2. Akit lehet az általában nem ért ahhoz amit csinálni szeretne.
Az miért van, hogy míg a Fidesz azt mondja, hogy dolgozzanak az emberek, a fideszes politikusok java élükön Orbánnal egy napot sem dolgozott?
Az miért van, hogy Orbán folyamatosan soros ügynöközik, miközben őt is Soros támogatta?
Az miért van, hogy ellenzékben a Fidesz ügynöközött megállás nélkül, kormányon nem teszi nyilvánossá az ügynökaktákat, ahogy követelte.
Az miért van, hogy a Fidesz azt követeli, hogy tartsák tiszteletben a keresztény kultúrát, de ők meg se próbálják követni Krisztus tanítását annak ellenére, hogy kereszténynek vallják magukat?
Az miért van, hogy épp egy meleg orgiára járó képviselő nyújtja be a LMBTQ-ellenes törvényt?
:D
Van aki keveset keres, vanaki nem. Van aki rettentően keveset keres.
Hálás vagyok a szüleimnek, hogy addig tanítattak, hogy messze kerüljek ettől. Nincs ebben semmi politika.
Azért mégiscsak van beleszólása, mert a kormány határozza meg a minimálbért is többek között.
A Fidesz 2010-es uralmuk alatt egyszer sem emelte meg a nyugdíjminimumot. 28.500 Ft.
Bezzeg ha abból viszonyítanák a képviselői fizetést, akkor erősen változna.
#37 Szó sincs arról, hogy viccelődnék rajta! Engem ez a tény mélységesen felháborít, és együtt érzek veled.
Remélem, hogy leváltják a Fideszt, hogy az összefogás tisztességesen megemelje a nyugdíjminimumot.
#39 Az bizony régen volt. Azt valamiért az Orbán-kormány megszűntette. Lehet találgatni, hogy miért!
"Az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT, korábban Érdekegyeztető Tanács, ÉT) a magyar munkavállalók, munkaadók és a kormány háromoldalú (tripartit) egyeztető fóruma volt, amely a munka világával összefüggő kérdésekről, a jövedelemelosztásról, illetve ezzel összefüggésben a gazdaságpolitikai keretekről folytatott tárgyalásokat, illetve kötött országos megállapodásokat.
A második Orbán-kormány az érdekegyeztetés átalakítását és az OÉT megszüntetését tervező előterjesztését 2011. június 15-én tűzte az Országgyűlés napirendjére, július 30-ável pedig megszüntette azt. Helyébe a 2011. évi XCIII. törvény alapján a már csak javaslattételi jogkörrel bíró Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács lépett.
Az utolsó mondatot olvasd el FIGYELMESEN:
Helyébe a 2011. évi XCIII. törvény alapján a MÁR CSAK JAVASLATTÉTELI JOGKÖRREL BÍRÓ Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács lépett.
Tehát hogy is van ez?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!