Az miért van hogy a Fidesz azt mondja hogy az emberek dolgozzanak hogy legyen pénzük. Viszont rettentően alacsonyak a fizetések?
"Nekem nem rettentően alacsony a fizetésem."
Még ha bruttó 1 millió Ft is a fizetésed, és megnézed hogy te ebből mennyit kapsz kézhez, szerintem az is eléggé szíven üti az embert, hogy ennyivel meglop a maffiaállam, európában gyakorlatilag példátlanul magas szinten, csak hogy a Fidesz maffia elitjének legyen miből luxus magánutakra menni, meg újabb dácsákat megvenni.
Egy-két személy biztos meg tud élni kényelmesen magyar átlagfizetésből.
De ha gyerek is van akkor lehetetlen.
"megyek el külföldre"
Ja aztán meg el vagy hordva minden hazaáruló szarnak. Hát én kérek elnézést hogy valaki a saját hazájában szeretne boldoglni.
Lehet rosszul tudom, de pl a termelési szektorban a kormány csak egy bérminimumba tud beleszólni, ami alá nem mehetnek ezek a híresen jó lelkű nyugati cégek. Ha rajtuk múlna még ezt a minimumot sem akarnák kifizetni.
A rendőrség az az oktatás már egy más tészta. Fideszesként írom, hogy stadion és vadászexpó helyett ezeknek a pénzeknek jobb helye lett volna pl bérkompenzációnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!