Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az miért van hogy a Fidesz...

Az miért van hogy a Fidesz azt mondja hogy az emberek dolgozzanak hogy legyen pénzük. Viszont rettentően alacsonyak a fizetések?

Figyelt kérdés
Sok dolgozó ember keres havi 300 ezer nettó alatt (kedvezmény nélkül) és mégis azt mondja a Fidesz hogy mekkora jólét van stb. Akkor a dolgozó embereknek miért kell nyomorogni? Ha már dolgozunk akkor nem érdemeljük meg hogy normálisan megéljünk?

2021. szept. 1. 08:23
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
85%
"A magas jövedéki adó az alkohol és a dohányárúktól való elrettentésért vannak, akkor a magas személyijövedelem adó a munkától való elrettentésért?"
2021. szept. 1. 08:45
 12/40 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nem rettentően alacsony a fizetésem.
2021. szept. 1. 08:52
 13/40 anonim ***** válasza:
45%

"Nekem nem rettentően alacsony a fizetésem."

Még ha bruttó 1 millió Ft is a fizetésed, és megnézed hogy te ebből mennyit kapsz kézhez, szerintem az is eléggé szíven üti az embert, hogy ennyivel meglop a maffiaállam, európában gyakorlatilag példátlanul magas szinten, csak hogy a Fidesz maffia elitjének legyen miből luxus magánutakra menni, meg újabb dácsákat megvenni.

2021. szept. 1. 08:55
 14/40 anonim ***** válasza:
60%

Egy-két személy biztos meg tud élni kényelmesen magyar átlagfizetésből.

De ha gyerek is van akkor lehetetlen.

2021. szept. 1. 08:55
 15/40 anonim ***** válasza:
39%
13: A magyar SZJA sokkal alacsonyabb, mint a legtöbb EU-s országban
2021. szept. 1. 09:02
 16/40 anonim ***** válasza:
74%
Sokminden más mellett pont az is növelné a bérek reálértékét, ha minél többen rendesen dolgoznának, minél kevesebb feketézés mellett.
2021. szept. 1. 09:07
 17/40 anonim ***** válasza:
33%
Én soha nem akarok ilyen megkeseredett ellenzéki lenni, aki sír az alacsony fizetése miatt, előbb váltok munkahelyet, megyek el külföldre vagy vállalkozok, minthogy azzal szívjam le a környezetemet, hogy panaszkodok és a hulladék életem miatt másokat okolok.
2021. szept. 1. 09:08
 18/40 anonim ***** válasza:
75%

"megyek el külföldre"

Ja aztán meg el vagy hordva minden hazaáruló szarnak. Hát én kérek elnézést hogy valaki a saját hazájában szeretne boldoglni.

2021. szept. 1. 09:13
 19/40 anonim ***** válasza:
22%
Pesten már nettó 300 alatt nehéz keresni, gyakorlatilag az álmokat éljük.
2021. szept. 1. 09:19
 20/40 anonim ***** válasza:
91%

Lehet rosszul tudom, de pl a termelési szektorban a kormány csak egy bérminimumba tud beleszólni, ami alá nem mehetnek ezek a híresen jó lelkű nyugati cégek. Ha rajtuk múlna még ezt a minimumot sem akarnák kifizetni.

A rendőrség az az oktatás már egy más tészta. Fideszesként írom, hogy stadion és vadászexpó helyett ezeknek a pénzeknek jobb helye lett volna pl bérkompenzációnál.

2021. szept. 1. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!