Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Osváth-Budaházy vitáról...

Az Osváth-Budaházy vitáról miért van mindenkinek az a téveszméje, hogy Zsolti nyerte?

Figyelt kérdés
Szerintem Edda ellenfele teljesen trash youtuber, valóságshow-szereplő, LMBTQ-mozgalmár, nagyon buta, a vitakultúrája kizárólag olyan eszközökből áll, mint gúnyolódás, témaelterelés, cinikusság, vigyorgás, belekötés valamibe, önsajnáltatás. Edda kicsit nyers, túl őszinte volt, de 99%-ban igaza volt, és ennek kellene lennie a döntőnek. Nem annak, hogy valaki ügyesen hazudva támogatja óvodások nemátalakítását és a gender mozgalom egyéb bűneit.

2021. aug. 31. 18:38
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Nekem egyáltalán nem tűnnek egészségesnek, a viselkedésük sem az (pl. nőies beszéd), a szexuális életüket el sem tudom képzelni, hogy oldják meg (lehetetlen), nem alakul ki bennük a másik nemhez vonzódás, rengeteg más fizikai és lelki betegség sokkal gyakoribb náluk. Semmi önkritika nincs bennük, mindig csak más a hibás, ezt az egészet egészségesnek állítják be, sőt terjeszteni akarják. És csak egy videó az idei Pride-ról (ahol ha jól emlékszem 4 db transznemű szónokolt...). Amúgy én nem foglalkoztam velük, de amit a törvénnyel és a pride-okkal művelnek, meg a gender propagandával, az elég durva.

https://www.youtube.com/watch?v=u9lRkxqUGNw&t=566s

2021. szept. 1. 19:32
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Én egészséges vagyok, leszámítva, hogy oxigén hiány miatt szülési visszatartás miatt, izomsorvadással láttam meg a napvilágot, amit aztán leküzdöttem és értelmi képességeim eléggé jók, hiszen mint említettem már van 2 szakmám, 1 alapdiplomám és most lesz meg majd a mesterdiplomám.

Fizikai betegségeimet tekintve: Gyerekként beteges voltam, aztán felnőtt koromra max fitymaszükületemet csináltattam magam, mandulaműtétet, és szívritmus zavarért felelős idegszállat égették ki.

Nőies beszéd? Én nekem kifejezetten mély de csöndes beszédstílusom van, átlagos magas pali vagyok, járvány miatt meghíztam, de nem dohányzok, nem iszok intenzíven.

Egészségügyi szűrésekre meg eljárok, ha mondjuk itt az STD-t érted, sőt a melegek inkább eljárnak, a heteró férfiak és nők csak akkor ha már tüneteik vannak, mert egyébként azt mondják, hogy gumi csak azért kell, hogy a csaj ne essen teherbe.

Terjeszteni nem akarom, hogy lehet terjeszteni? Én se láttam 21 éves korig élő húsvér meleget, max neten beszélgettem párral addig, olvastam erről, néztem filmet ebben a témában.

Szóval egy olyan törvény amit sunyiban becsúsztatnak egy saláta törvényformában, éj leple alatt, az ellen ne tiltakozzak? Raadásul jogászok hozták meg a döntést, akinek fogalma sincs a LMBTQI embereknek a társadalmi, biológiai, genetikai, pszichológiai háttéréről.

Eddig érdekes módon jól műkdött és senkit se zavart a transzneműek jogi és műtéti nem váltása: egy Klinikai szak pszichológus, egy pszichiáter, egy nőgyógyász és urológus szakvéleménye kellett ehhez, gondolom azért nem fitymálod le egy klinikai szakpszichológus és pszichiáter orvosi szakvéleményét, ő többet tanult mint te valaha fogsz.

Társadalmi nemek tanulmányáról beszélsz? Gender propagandával, elmondom neked, hogy elsősorban nem az LMBTQI emberekkel foglalkozik, hanem a férfiak és nők különböző társadalomban betöltött szerepéről: munkahelyi esélyegyenlőség, hogy férfiak miért halnak korábban, hogy a férfiak miért nem veszik ki egyenlő arányban a házi munkából és gyerekekkel kapcsolatos feladatokból.

[link]

A társadalomban megfigyelhető nemi szerepekre irányuló, a pszichológia és szociológia tárgykörébe tartozó kutatások tárgyát képezi a társadalmi nemek tudománya, (magyarul is bevett kifejezéssel „genderelmélet”, angolul: gender studies) amely a tanult (nem biológiai) nemi szerepekkel és annak társadalmi vonatkozásaival foglalkozó diszciplína. A szociológia tárgykörébe tartozó tudományterület azokkal a társadalmi tényezőkkel foglalkozik, amelyekben a nők és a férfiak közötti társadalmi különbségek megmutatkoznak, kifejeződnek. A genderfogalom elsőként egy pszichiáter professzor, Robert Stoller 1968-ban kiadott művében jelent meg, mely mai értelmében azokat a kulturális elvárásokat írja le, amelyeket a patriarchális (apajogon, férfijogon alapuló) társadalom egy adott társadalmi nemhez rendel, többek között, hogy az adott nemű embernek hogyan kellene viselkednie, beszélnie, öltözködnie és gondolkodnia, valamint, hogy milyen célok felé kellene törekednie és milyen tevékenységekben kellene részt vennie, kitűnnie vagy örömét lelnie. A nemi szerepek a nyugati kultúrákban kivétel nélkül a kétosztatú (vagyis a férfi és női kategóriát), valamint az ezekhez kapcsolódó, férfias és nőies tulajdonságok halmazát különbözteti meg, melyekhez különféle sztereotípiák kapcsolódnak.

2021. szept. 1. 19:46
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kérdező, mi a végzettséged? :).
2021. szept. 1. 19:54
 24/30 A kérdező kommentje:

Az egyes esetekből nem lehet általánosítani. Az önkritika teljes hiányát lehet látni. A devianciákat lehet terjeszteni, ezt ők is tudják, ezért tesznek meg mindent, hogy befolyásolják, megbetegítsék már az óvodásokat is. Itt egy oldal, amely szerint az LMBTQ-sok körében bizony gyakoribbak a betegségek:

[link]

És nem, erről nem a csúnya társadalom tehet.

2021. szept. 1. 21:03
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kérdező, mi a végzettséged? :).
2021. szept. 1. 21:07
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja szerinted az az ember nyerte a vitát, aki a másik ember letezeset ahhoz hasonlítják amikor az ember kutyaszarba lép akkro gratulálok
2021. szept. 4. 20:20
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként Budaházy viszolygása már már kétségbe ejtő... nekem is vannak heteró barátaim melegként, és tudod az egyikük mikor éppen valami múzeumok éjszakáján vettem részt akkor megpuszilt engem úgy üdvözölt heteró nő létére... pedig tudta, hogy pasikkal csókolozók...
2021. szept. 5. 12:05
 28/30 A kérdező kommentje:
Sokan lennének rosszul visszataszító, ilyen-olyan, LMBTQ-aktivista, perverz, stb. emberektől... Ők a legnormálisabbak.
2021. szept. 5. 13:52
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Ismétlem magam, hogy-hogy a saját anyám is megpuszil pedig 30 éves meleg fia vagyok és nem láttam olyat, hogy szájvízzel öblitette volna ki a száját, se a heteró civil bázist építő barátaimat nem láttam még így...
2021. szept. 5. 13:54
 30/30 A kérdező kommentje:
Tehát amit te látsz 3 ismerősödön, az a normális... Logikus. Én is elhánynám magam attól a meleg perverz divattervezőtől és sok más lénytől is. A normális melegektől nem.
2021. szept. 5. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!