Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor börtönzik be Budaházy...

Mikor börtönzik be Budaházy Györgyöt végérvényesen? Ön és közveszélyes alak aki politikusok ellen kívánt terrorcselekményeket elkövetni.

Figyelt kérdés

2021. jan. 27. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem soha
2021. jan. 27. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
57%

Miért is kellene bebörtönözni (bárkit is)?

Szabadulása óta tett valami büntetendőt, ami miatt még nem folyik eljárás ellene?

Tudod bizonyítani?

Ha az utóbbi kettőre IGEN a válaszod, akkor jelentsd fel!

2021. jan. 27. 16:07
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem mintha bármiben is egyetértenék ezekkel a butaházy-féle turulb-szó elmebajosokkal, de a politikusokért nem kár.

Szóval én csak egy popcorn-t kérek :D

2021. jan. 27. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Kiaz?
2021. jan. 27. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Nem követett el semmi olyat, amiért ne bűnhődött volna. Sőt, amiért bűnhődött, arra sincs bizonyíték, koncepciós eljárás alapján, politikai fogolyként zárták börtönbe. Persze nincs kizárva egy újabb koncepciós eljárás.
2021. jan. 27. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
Szerencsére vannak, akik kiállnak mellette, nincs egyedül.
2021. jan. 27. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha balos vagy örülj neki hogy van Budaházy, a bohóc mutatványaival és primitív ősember stílusával szerintem csak lejártja a jobboldaliakat :D De Ha jobboldaliként mondod ezt akkor megértem a kérdésed.

Sőt támogatom a heti új videót vele és az Eddával :D imádnám :D Jobb lenne mint a Mónika show

2021. febr. 27. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!