Mikor börtönzik be Budaházy Györgyöt végérvényesen? Ön és közveszélyes alak aki politikusok ellen kívánt terrorcselekményeket elkövetni.
Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 15:57
2/7 anonim válasza:
Miért is kellene bebörtönözni (bárkit is)?
Szabadulása óta tett valami büntetendőt, ami miatt még nem folyik eljárás ellene?
Tudod bizonyítani?
Ha az utóbbi kettőre IGEN a válaszod, akkor jelentsd fel!
3/7 anonim válasza:
Nem mintha bármiben is egyetértenék ezekkel a butaházy-féle turulb-szó elmebajosokkal, de a politikusokért nem kár.
Szóval én csak egy popcorn-t kérek :D
5/7 anonim válasza:
Nem követett el semmi olyat, amiért ne bűnhődött volna. Sőt, amiért bűnhődött, arra sincs bizonyíték, koncepciós eljárás alapján, politikai fogolyként zárták börtönbe. Persze nincs kizárva egy újabb koncepciós eljárás.
6/7 anonim válasza:
Szerencsére vannak, akik kiállnak mellette, nincs egyedül.
7/7 anonim válasza:
Figyelj, ha balos vagy örülj neki hogy van Budaházy, a bohóc mutatványaival és primitív ősember stílusával szerintem csak lejártja a jobboldaliakat :D De Ha jobboldaliként mondod ezt akkor megértem a kérdésed.
Sőt támogatom a heti új videót vele és az Eddával :D imádnám :D Jobb lenne mint a Mónika show
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!