Fideszesek kire mentek szavazni az ellenzéki előválasztáson, hogy gyengítsétek a lehetséges 2022-es ellenzéki győzelmet?
Igazából ha elmennék szavazni nem tudom melyik jelölt lenne a jó .
Karácsony és Dobrev között nem látom a különbséget, pedig biztos hogy egyikük lesz a befutó.Én nem az ellenzékre szavazom, de ha ők nyernek hát kívánom, hogy csinálják jól, az az én érdekem is.
Minek mennék szavazni? Már előre el van döntve az eredmény, csak titeket hülyítenek azzal hogy szavazhattok és majd számít is valamit.
Csak röhögök rajta.
1. Egyfelől megjegyzem, hogy az igaz keresztények nem hazudnak.
2. Az előválasztáson résztvevőknek nyilatkozni kell arról, hogy az ellenzéki értékrenddel azonosulnak. A keresztények ugyebár nem hazudhatnak.
3. Persze belátom, hogy ilyenkor megfeledkeznek a keresztényi mivoltukról, Orbán is többet hazudik, mint amennyiszer levegőt vesz.
4. Valóban jó az akár az orbanistáknak is, ha az ellenzék nyer, és egy rossz miniszterelnök vezeti évekig a kormányt?
Biztos, hogy jó ez?
Biztos, hogy nektek Orbán fontosabb, mint a haza, mint az Isten parancsa?!
Senki sem szolgálhat két úrnak: vagy gyűlöli az egyiket, a másikat pedig szereti, vagy ragaszkodik az egyikhez, a másikat pedig megveti. Nem szolgálhattok az Istennek is, a Mammonnak is.
(Máté 6:24)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!