Nem röhejes, hogy egymást ajánlgatják az ellenzéki jelöltek?
ma 14:17
Nem, az előválasztásnak az lenne a lényege, hogy az embereket hagyják választani, nem az hogy előre ledumálják és egy csomó körzetben 1 ember közül lehet majd választani máshol meg kettő közül holott annyi párt van, hogy egy kezemen nem tudom megszámolni se.
Ha a legjobb jelölt kiválasztása lett volna a cél akkor nem egyfordulós választást rendeznek.
Off: lehet én vagyok tudatlan, de nincs valami platform, ahol bemutatkoznak a jelöltek? Mert nekem fingom nincs kik azok és mit akarnak... Viktoron kívül a Karigeriről tudok mert annyira nyomják amióta polgi lett, de az is a napi 2 Fidesz-gyűlölködő facebook posztján kívül se csinál sok mindent...
Jó lenne ha egy helyen utána lehetne nézni ezeknek a pártoknak,hogy melyiknek van épkézláb terve az eljövő 15-20 évre, mert szerintem nem csak én vagyok így,hogy nem tudok semmit róluk ( a folyamatos szidás és gyűlölet keltés nem bemutatkozás számomra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!