Ha jövőre is a Fidesz nyer,akkor tömeges kivàndorlàs várható Romániába?
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 16:58
1/11 anonim válasza:
Nem Romániába, hanem Nyugatra. Miért menne bárki is Romániába, amikor ugyanannyi erővel mehet máshová is? Csak azért mert kicsit már jobb a helyzet Romániában mint itt, attól még nem jó ország.
2/11 anonim válasza:
Aki eddig nem vándorolt ki az már nem is fog. Viszont kínaiak, ukránok jönnek szép számmal.
3/11 anonim válasza:
Még Észak-Koreába is menni fognak, de különben már 2019-ben többen jöttek haza mint amennyien kimentek.
4/11 anonim válasza:
A helyzet az, hogy évek óta több a külföldről hazatérő, mint a kivándorló. Ha a fidesz nyer, valószínűleg ez így is marad. Ha veszít, akkor valószínűleg újra több lesz a kivándorló.
5/11 anonim válasza:
Sőt, az Antarktiszra! XD
Amúgy a nagy kivándorlás a Gyurcsány-Bajnai korszakban történt, amikor elfogytak a hazai munkahelyek is, ez megismétlődhet 2022 után a moslék hatalomra kerülése esetén, főleg, ha emelnék az adókat.
6/11 anonim válasza:
Én pont akkor fogok külföldre húzni ha nem a fidesz nyer.
7/11 anonim válasza:
Nyugatra esetleg.
Most voltam egy hónapja nyaralni, benne volt Románia is, nem értem hogy képes bárki azt mondani, hogy előttünk van, mikor hatalmas putri. Bizton állíthatom, az összes környék ahol voltam a Magyar színvonal alatt volt.
10/11 Magyarország jobban teljesít válasza:
Ha a Fidesz nyer, folytatódik az ország épülése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!