Van egy magyar FB-os srác, aki havi 5 ezerért/1M-tól, megcsinálta volna a rendszerváltást. Mi a története?
Tegnap néztem egy csoportban egy magyar FB-os srácot. Nagyon ki volt akadva, mert egy orvosi csoportból kitették. Nem ugrik be a neve. Azt akarta elérni, hogy rendszerváltás legyen. Megígérete, ha egy millió ember havi 5 ezret fizet neki fejenként, ő augusztus 20-ra megcsinálta volna a rendszerváltást és most sem a kormány, sem pedig az ellenzék nem kormányozna
Állítólag ismert ember, egy kiszsobából videozik. Ki ő? Hogyan csinálta volna meg? Miért nem adtak az emberek neki havi 5 ezret?
"egy millió ember havi 5 ezret fizet neki fejenként"
Ja, ez teljesen reális feltétel és kimenet is.
1. nincsen Magyarországon 1 millió ember, aki egy random f@szkalapnak önként fizetne havi 5000-t.
2. Mégha meg is lenne a pénz, abból nem csinálná meg a rendszerváltást. Hogyan??
Megcsinálhatta volna.
A pénzből lefizet valami alvilági figurát, aki szerez neki TNT-t, amit ő a derekára teker és a Parlament előtt megvárja Orbánt. Orbán nélkül nem lenne Fidesz, az ellenzék meg képtelen lett volna kormányozni.
A Trónok harcában mondja egy szereplő, hogy a káosz nem más, mint egy létra.
13 @ "2. Mégha meg is lenne a pénz, abból nem csinálná meg a rendszerváltást. Hogyan??"
Na pont ezt kérdezem én is. Elvileg elmondta valamikor
Üdv! Annyit sikerült megtudnom, hogy ez a twitch csatornája [link] és Magyar Humanista mozgalomnak nevezik magukat. Nézegettem videokat, de nagyon sok van és nem tudtam még most sem kihámozni semmit, hogyan akarja megcsinálni.
Legutóbb azt mondta, hogy ha meg tudná megvalósítani a programját, akkor háromszor annyit adna ő a tanároknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!