Van egy magyar FB-os srác, aki havi 5 ezerért/1M-tól, megcsinálta volna a rendszerváltást. Mi a története?
Figyelt kérdés
Tegnap néztem egy csoportban egy magyar FB-os srácot. Nagyon ki volt akadva, mert egy orvosi csoportból kitették. Nem ugrik be a neve. Azt akarta elérni, hogy rendszerváltás legyen. Megígérete, ha egy millió ember havi 5 ezret fizet neki fejenként, ő augusztus 20-ra megcsinálta volna a rendszerváltást és most sem a kormány, sem pedig az ellenzék nem kormányozna
Állítólag ismert ember, egy kiszsobából videozik. Ki ő? Hogyan csinálta volna meg? Miért nem adtak az emberek neki havi 5 ezret?
2021. aug. 28. 16:39
1/21 anonim válasza:
Halványan dereng valami,mintha itt ezen az oldalon valamelyik kérdésre adott válaszok között lett volna egy link ahol ez az ember beszél.Mert a szöveg ismerős.Csak már nem tudom melyik volt az a kérdés.
2/21 anonim válasza:
XD Te, én már 100.000-ért megcsinálom neked, most akciósan. Küldhetem a bankszámla-számom?
3/21 KrumpLee válasza:
99.000
csak neked, csak most :D
4/21 anonim válasza:
Ez a srác mégse nagymamákat verne át unokázós trükkel. Az 1 embertől ötezer ráadásul csak szabálysértés, és nem bűncselekmény.
5/21 anonim válasza:
"Állítólag ismert ember, egy kiszsobából videozik"
6/21 anonim válasza:
Félrevezeted szándékosan a többieket, vagy szövegértésed kisegítő szinten van.
7/21 anonim válasza:
És hogy csinálná ? Hogyan szerezne követőket ? Mert egymaga nem lenne képes rá még akkor sem ha fizetnek neki.
8/21 A kérdező kommentje:
Én magam is azt kérdezem, hogyan csinálná
2021. aug. 29. 19:17
9/21 anonim válasza:
#8, úgy, mint én az örökmozgót.
Csak nagyobb üzlet volna, igaz, havi 6000 volna!
10/21 anonim válasza:
Havi ötmilliárd forint gyarapodástól okosabb lesz mint Mészáros Lörinc. Innentöl nem kérdés, hogy meg tudja-e oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!