Ha a melegek elfogadásra vágynak akkor ők miért nem fogadják el, hogy a többség nem úgy látja a dolgokat ahogyan ők?
Figyelt kérdés
Pl. melegházasság, örökbefogadás. A többség szabályait tiszteletben kell tartani főleg ha elfogadást kérnek.2021. aug. 28. 00:41
11/21 anonim válasza:
mert szóvá tettem, hogy a czeglédy trollhadsereg már megint örjöng?
cáfolatra persze nem futja
egyszerű habózószájú tanulatlan trollbanda
12/21 anonim válasza:
11es van az a érveléstípus amire jobb ha arra nem ellenérvelnek, mert az ellenérvelő alacsonyodna le.
13/21 A kérdező kommentje:
12 de azért a lepontozáshoz lealacsonyodik meg a személyeskedéshez.
Amúgy én is megfigyeltem, hogy nap közben, munkaidőben jönnek egyébként a lepontozó kötözködők, amikor normális ember az dolgozik. Érdekes.
2021. aug. 28. 15:19
14/21 anonim válasza:
Ha meg vagytok győződve az igazatokról, akkor miért nem fossátok le a pontozást? Ez is a véleménynyilvánítás egy formája, ezzel fejezik ki, hogy nem értenek egyet veletek.
15/21 A kérdező kommentje:
14 csak ezek a véleménynyilvánítások mindig egy adott időszakban jönnek, tudod. Az ember megvonja az összefüggést. Ne vedd magadra, csak csináld a dolgod, ezért fizetnek.
2021. aug. 28. 15:41
16/21 anonim válasza:
Éjfélkor tetted ki a kérdést. Az emberek hajnalban alszanak, napközben van idejük GyiK-re stb. Illetve délutánra hátrébb sorolódik a kérdés és nagyrészt már csak ugyanazok fognak válaszolni, reagálni. Egyébként te hol látod mikor változik a válaszok értékelése? Neked erről pontos adatot küld a GyiK? Vagy 0-24 frissítgeted az oldalt? Nézd meg a hamis-korreláció fogalmát.
17/21 A kérdező kommentje:
Eléggé önigazolásba fogtál szóval csak megerősíted a gyanút...
2021. aug. 28. 16:58
18/21 anonim válasza:
Remélem troll vagy és nem pedig az ország mentál-higiéniás állapotának egy fokmérője.
Ha az utóbbi, akkor igazad van, fizetett bérszavazók vagyunk. '22-ben kormányváltás. Cumi :P
19/21 A kérdező kommentje:
"'22-ben kormányváltás. Cumi :P"
Ebből aztán végképp nem derül ki hová is tartozol :D
2021. aug. 28. 18:11
20/21 anonim válasza:
Mondtam, hogy fizetnek azért, hogy DK-s vagyok. Nem titkolom. Kormányváltás lesz. Sorosnak több pénze van, mint Orbánnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!