Miért van az, hogy ebben az országban mindenki csak a két végletben gondolkozik?
Itt az oldalon megannyi kérdés jó példa erre.
Hogy ha nem veszem be egészében a kormánypropagandát akkor egy Sorosista libsi vagyok, ha pedig nem nyalom fényesre Gyurcsány vagy Karácsony hátsó fertáját akkor meg egy krumplival lefizetett Fideszbérenc vagyok.
Komolyan itt tart az ország? Ez a baj az országgal, hogy sokan nem tudnak hitelesen, függetlenül gondolkozni. Sajnos igaza van egyik ismerősömnek, a 22-es választás nagy része két birkanyáj egymásnak feszülése dönti majd el.
Ti hogy látjátok?
Teljesen oldalfüggetlenül én csak a fidesz oldalról látom ezt a dolgot.
De elég megnézni az utóbbi pár hónap feldobott labdáit náluk.
Pl Kína jó, Európa rossz.-Erre a fideszesek egyből azonnal bólintanak rá, pedig a vak is látja, hogy ez kb azt jelenti-a szegénység jó, a normális fizetés rossz.
Vagy jött a fúj bu zik propaganda, és egyből mellé álltak és téma lett mint ez a viccnek is rossz gyermek nemi átalakító ostobaságuk.
A másik oldal pártolói közt sokkal több kritikus gondolkodóval, vagy a közéletben tájékozottabb emberrel szoktam beszélni.
A vezetők, a politikusok miatt.
Nem terítik ki a kártyákat nekünk, földi halandóknak, ezért nem látunk tisztán.
Bizonytalanság. Kétségbeesés. Találgatások. "Oszd meg és uralkodj!"
Egy politikus, amikor nyilatkozik, csakis azt mondja el, amit mindenki tudhat és elhisz. Ez a politikus fejében lévő ismeretanyagnak (nem tudományos, hanem politikai) kb. 10 %-a.
A többiről a politikus nem beszél. Ezért undorító dolog a politika, és a hátország szívja meg. Ha itt beüt a baj, ezek helikopterrel fognak elmenekülni.
#6 Sajnos ilyen párt nincs, pedig rettentő szükség lenne rá. Bár a "két végletet" nem ilyen formában gondoltam.
Hanem úgy, hogy sokan azt gondolják, hogy ha én nem értek 100%-ig egyet az ő pártukkal, akkor én biztos a másiknak nyalok. Tehát így gondoltam, hogy mintha nem lehetne köztes állapot, hanem vagy ennek nyalok vagy annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!