Meleg és LMBTQ-tagok, sajnáljátok a mozgalom esetleges járulékos veszteseit, vagy a saját elfogadottságotok fontosabb számotokra?
Hír volt például, hogy Angliában több százan vagy ezren bánták meg a nemátalakító műtétet máris, és ment tönkre az életük. Valószínűleg rengeteg hasonló eset van, akit csak így neveltek, sokan nyilván pszichológiai nehézségekkel küzdenek majd. Sokan átlagos heterókból LMBTQ-tagokká válnak majd valószínűleg, minthogy túlságosan fiatal kortól hatnak rájuk, amikor még jelentősen befolyásolni lehet a pszichét, és a hajlammal vagy pszichiátriai nehézségekkel küzdők könnyen befolyásolhatók. A különböző régóta ismert súlyos betegségeket már egészséges állapotnak nevezik, sőt már menőnek állítják be az átlagostól eltérőséget, a problémákkal küzdést.
A bűntudat az erősebb a teljesen egészséges gyerekek élete miatt, vagy a nagyobb elfogadottság a kb. 10%-os kisebbségeket iránt? Vagy úgy érzitek, nem is vagytok felelősek a mozgalom túlkapásai miatt, esetleg elleneznétek azokat? Vagy eddig nem is gondoltatok a másik oldal nézőpontjára, az ottani vesztesekre?
" Az LMBTQ-sok nem is látszatank fiatal korban, sokszor még ők sem nagyon tudják, kicsodák. Te is írod, nem tudnak egymásról... Akkor ki közösíti ki őket?..."
A homofóbia nem csak a melegeket érinti.
Ez úgy működik,hogy akit melegnek gondolnak,azt közösítik ki,verbálisan bántalmazzák,ha nem felel meg mondjuk a nemi sztereotípiáknak.
Nem kell melegnek sem lenni,elég ha azt gondolják róla.
Kérdező, pusztító vagy, de én imádlak! :)
Szerintem kapcsold ki a köztévét, mert annak nem csak pár száz vagy pár ezer fős a járulékos vesztese, mint szerinted az lmbtq "propagandának", hanem milliós nagyságrendű (többek között te magad is).
Egyébként nem tudom hány lmbtq ember jelent már meg eddig Magyarországon (nem Amerikában, nem Angliában, hanem itthon! Gyanítom egy sem.) óvodákban és általános iskolákban nemváltoztatásra buzdítani, de hogy egyikük se jár ilyen gyakran, mint ő itt a képeken, arra mérget vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!