Majka hogy építhetett Fideszes karriert, amikor egy éve még nagy vírustagadó, oltásellenes, korlátozásellenes rinyagép volt?
6-os hiába nyugtatgatod ezzel magadat, ennek semmi alapja nincs. Minde élet számit ,csak amit az oltások tönkretesznek az nem ,ugye? Pár százezer oltáskárosult az le van szarva, bezzeg egy kovidos halott az világra szóló tragédia! Mármint felétek.
A leggyakoribb a vérrög a tüdőben, agyban és hátsó szívfalban. A szívizomgyulladás és szívburok gyulladás-áteresztés látványos gyakroriságú még . A menstruációs rendellenességeket sem mondanám elhanyagolhatónak. Neked az, mert TE elhanyagolhatónak gondolod. Szerintem meg nagy kovid tünetei elhanyagolhatóak: köhögés és tüsszögés. Tudom -tudom....majd a lélegztetőgépen! Hogyne! Aki annyira hülye volt hogy pszihésen bebeszélte magának hogy ő bizos valami nagy veszélyben van, aztán torokreszelésre szkafandereseket hivatott magához, kicirkuszolta hogy bekerüljön, aztán ott elintézték.
13/
Te most játszod, vagy valóban?
A 13-asnak igaza van. A covidosokat a kórházban ölik meg.
Aki elkapja, semmiképpen ne vitesse magát kórházba! A karantén ideje alatt kifekszi otthon, semmivel sem rosszabb, mint egy sima megfázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!