Fideszesek, szerintetek miért jó ötlet kínai hitelből megépíteni a Fudan Egyetem kampuszát a Diákváros tervezett területére?
Mert ez egy magyar tulajdonban lévő városrész lesz, semmi nem megy a kínaiak tulajdonába, neked sem épít fel senki csak úgy ingyen egy házat, max segít hitellel.
Mivel a kormány is azt mondta, hogy lesz népszavazás, én azt gondolom, hogy lesz, ha nyer a Fidesz. Jövő év második felébe vagy rákövetkező évben várható, még csak a projektelőkészítés zajlik, nem ismertek a részletek.
Hát nem fognak a kardjukba dőlni, ha nem lesz. Amúgy ha KariGeri vagy a budapesti népszavazás elgáncsolja, lehet, megy Debrecenbe vagy más városba, ahol kell.
Ha pechünk van, visszavonják az ajánlatot, és mennek másik országba.
#4 a 4-es pontod hazugság, ugyanis a mgayra állam fogja üzemeltetni az egytemet, erre az egyre többet költve, mint az egész felsőoktatásra.
a kinaikaik építenek maguknak egy egyetemet amit mi fizetünk a nekünk adott hitelből, ha szerinted ez jó
figy akkor szeretnék egy házat, te adod a telket, adok pénzt, hogy kifizesd nekem, hogy felépítem magamnak a házat, ezután ezzel az összeggel még tartozol is nekem, és miután beköltöztem, te fizeted a rezsit.
írj privátot, holnap bele is vághatunk!
#14 "neked sem épít fel senki csak úgy ingyen egy házat, max segít hitellel."
amiben aztán ő lakik nem te.
miért hazudsz?
mennyi esik neked le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!