Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, szerintetek miért...

Fideszesek, szerintetek miért jó ötlet kínai hitelből megépíteni a Fudan Egyetem kampuszát a Diákváros tervezett területére?

Figyelt kérdés

2021. aug. 26. 21:43
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
#10 és lesz népszavazás?
2021. aug. 26. 21:56
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy kesz ... a kinai nep meg fogja szavazni :)))
2021. aug. 26. 22:02
 13/24 A kérdező kommentje:
#4 ha nincs tartalékpénz, miért nem építi meg Kína saját pénzből?
2021. aug. 26. 22:08
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Mert ez egy magyar tulajdonban lévő városrész lesz, semmi nem megy a kínaiak tulajdonába, neked sem épít fel senki csak úgy ingyen egy házat, max segít hitellel.

Mivel a kormány is azt mondta, hogy lesz népszavazás, én azt gondolom, hogy lesz, ha nyer a Fidesz. Jövő év második felébe vagy rákövetkező évben várható, még csak a projektelőkészítés zajlik, nem ismertek a részletek.

2021. aug. 26. 22:13
 15/24 A kérdező kommentje:
#14 magyarul a kínaiaknak nem is fontos az egész projekt?
2021. aug. 26. 22:18
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Hát nem fognak a kardjukba dőlni, ha nem lesz. Amúgy ha KariGeri vagy a budapesti népszavazás elgáncsolja, lehet, megy Debrecenbe vagy más városba, ahol kell.

Ha pechünk van, visszavonják az ajánlatot, és mennek másik országba.

2021. aug. 26. 22:34
 17/24 anonim ***** válasza:
84%

#4 a 4-es pontod hazugság, ugyanis a mgayra állam fogja üzemeltetni az egytemet, erre az egyre többet költve, mint az egész felsőoktatásra.

a kinaikaik építenek maguknak egy egyetemet amit mi fizetünk a nekünk adott hitelből, ha szerinted ez jó

figy akkor szeretnék egy házat, te adod a telket, adok pénzt, hogy kifizesd nekem, hogy felépítem magamnak a házat, ezután ezzel az összeggel még tartozol is nekem, és miután beköltöztem, te fizeted a rezsit.

írj privátot, holnap bele is vághatunk!

2021. aug. 27. 13:58
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

#14 "neked sem épít fel senki csak úgy ingyen egy házat, max segít hitellel."

amiben aztán ő lakik nem te.

miért hazudsz?

mennyi esik neked le?

2021. aug. 27. 14:00
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
17: te kevered a városrész kialakításának a költségét, meg a későbbi üzemeltetési költséget. Össze-vissza beszéltek, mint mindig.
2021. aug. 27. 14:04
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
18: egy egyetemen nem lakik senki.
2021. aug. 27. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!