Van e, lehet e rá esélyünk valaha, hogy valamennyit visszakapjunk az 1920-as Trianoni "békeszerződés" értelmében elvesztett területeinkből?
A probléma ott kezdődik, hogy jelenleg a párizsi békeszerződés van érvényben, amit a második világháború után kötöttek.
Én is nagyon szeretném..
nézdd aki 1920-ban született de szolvűkiai most vagy romániaia de ez nem gaz.. ők magyarok hisz akkor még nagy magyaroosrszág volt
állítólag románia még mindig magyar föld..
80-90.100 év múlva fel fogják ajánlani a szomszédok, hogy megkaphatjuk azokat a falvakat amelyeknek a lakosságának több mint 85%-a magyar, cserébe viszont nincs több határváltoztatás! Persze az aktuális kormány el fogja fogadni, sőt ünnepelteti majd magát, holott ha beleegyezik azzal nagy hibát követ majd el... mire ez a lehetőség eljön már max. 2-3 határközeli falu lesz túlnyomórészt magyar, a többi magyarlakta vidék max. minimális autonómiát kap majd.
Én annak örülnék nagyon ha végre létrejönne a Nemzetek Európája. Akkor a Székelyföld végre autonómiához jutna meg talán a csángók sem tűnnének el nyom nélkül.
Lenne esély ha nem zsidók irányítanák Magyarországot.Addig nem jutunk előrébb amíg vissza nem kapjuk ami jár nekünk!
A minap olvastam a neten hogy a délszláv háború idején a a horvátok a padlásukról elővett fegyverrel harcoltak és eredetileg arra szánták hogy amikor eljön az idő segítsenek visszafoglalni Magyarországnak elcsatolt területeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!