Szerintetek van esély a trianoni békeszerződés bontására?
0%
De tudsz aludni tőle? Vagy jobb lenne ha 40% magyar lenne MO-on?
Ideje lenne hogy miután már senkinek nem fáj semmije rajtunk kívül az érintett országoknak, és mindenkit rehabilitáltak valamilyen formában. " főleg a németeket"
Lassan mi is kapjunk valami kártérítést, és a határon túli magyarokra is különös tekintettel járjon el az EU, hiszen mi vagyunk ebben a kérésben a SPECIÁLIS eset.
Ezen túl kell esnie Európának ha tetszik ha nem.
Nincs érvényben a trianoni békeszerződés.
Ami érvényben van, az a párizsi. Természetesen fel lehet bontani, pl. úgy, ha hadat üzenünk az USA-nak, Nagy-Britanniának, Oroszországnak stb.
15:47
Mi van a németekkel? Gyakorlatilag máig nem szuverén állam.
Nem lehet,nem is lesz,és értelme sem lenne.Erre a kédésre már sokan megadták az értelmes választ,hogy miért nem.Csak néhányan nem akarnak józanul gondolkodni.
Te egy józan gondolkodású ember vagy?
Szerintem meg egy nem normális ostoba állat.
központi hatalmak: Németország, Osztrák–Magyar Monarchia; Törökország, Bulgária
Kinek mi baja lett? Milyen kártérítéseket követeltek, és hogy állt ez arányban a bűneikkel?
Ki szívja még mindig a fogát?
Nem csak a földrajzi rehabilitáció létezik, te ostoba!
Anyagi kártérítés, figyelembe véve a többi "központi hatalmak" mai természetbeli rehabilitációit és az akkori eltúlzott magyar ellenességet! Nem csak a földterületeket, hanem az infrastruktúráinkat, bányák, ingóságok, és ingatlanok, amik állami kézben voltak.
Old az állam adósságunk teljes eltörlése, amivel még nem is mondtam sokat és már majdnem a kicsinyesség határait súrolom!
És igen is, a külhoni magyaroknak, speciális kisebbségi jogokat, autonómia, oktatási hozzájárulás, Eu támogatott hagyományőrzés, stb.
Ez a minimum mert, " ébredj magyar" EURÓPA TARTOZIK!!!!!!
"Szerintem meg egy nem normális ostoba állat"
Látom magadról beszélsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!