Már nem vészhelyzeti vakcina a Pfizer. Kötelező lesz az oltás?
"Ezt a nürnbergi kódexben leírtakra alapozták, teljesen jogosan. Itt össze is dől az elméletük."
A nürnbergi kódex csak a ti mániátok, ez egy 1945-ös dokumentum, ami semmiféle törvényes erővel nem bír semmilyen szinten. Sem az EU, sem az EU egyik tagországa sem tekinti a nürnbergi kódexet jogi dokumentumnak vagy etikai irányelveket meghatározó határozatnak.
"Hja kérem szépen, azok teljesen más technológián alapuló több évtized alatt kikisérletezett vakcinák voltak, nem fél év alatt összedobott mRNS alapú csodavakcinák."
Az mRNA vakcinákat 20 éve tesztelik, a koronavírus elleni vakcinát 2004 óta, a SARS óta kutatják. A munka nagyrésze abból állt, hogy az átlagosnál gyorsabban és egy sokkal széleskörűbb lakossági csoporton teszteljék az eljárást. Erre ugyanis eddig nem nagyon volt lehetőség, tekintve hogy a SARS egy ideje már nincs közöttünk, de mivel a két vírus nagyban hasonlít egymásra, így könnyű volt a korábbi vakcinát módosítani, hogy a SARS-COV2 ellen is védjen. Pont, mint a szezonális influenzánál, csak ez sokkal hatékonyabb, kevesebb mellékhatással jár, és több csoport kaphatja.
Szlávik meg senkit nem érdekel, az orvostudomány nem így működik, hogy egy ember ezt mondja, akkor az úgy van, hanem a tudományos kutatásokra kell hallgatni.
Tudom, hogy senkinek nincs ideje de megpróbálom hátha valakinek megváltoztatja az életét...
Emberek, kezdjetek el gondolkozni, megfőznek benneteket mint a békákat
"leverseghez,lazhoz,fejfajashoz,gyengeseghez vezetnek."
Ezek teljesen normalis immunreakciok egy vakcinara.
A különbség az, hogy míg bizony a 60 év alattiaknál is okozhat a vírus komoly hosszú távon következményeket, a vakcina eddig úgy tűnik semmiféle hosszútávon mellékhatással nem jár. Sógorom tavaly volt koronás, idén májusban szívritmuszavar miatt majdnem meghalt, élete végéig pacemakert kell hordania. 26 éves, makkegészséges, rendszeresen sportol. Ilyet azért a vakcina nem produkál.
Továbbá bakker ne hülyíts már, mindenki vakcina után teljesen természetes, hogy az ember egy-két napig szarul érzi magát, netán lázas. Én a HPV vakcina után például egy hétig ki voltam ütve, és anno a H1N1 vakcina után is egy pár napig igen rossz volt a közérzetem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!