Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már nem vészhelyzeti vakcina...

Már nem vészhelyzeti vakcina a Pfizer. Kötelező lesz az oltás?

Figyelt kérdés
[link]

2021. aug. 24. 18:46
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
20%

"Az èn testem, èn rendelkezen felette."

A kormány meg afölött rendelkezik, hogy a kis tested hol, hogyan és mikor tartózkodhat :)

2021. aug. 24. 20:49
 12/41 anonim ***** válasza:
65%

12) A kutya ott van elásva, hoyg azok védöoltások. Ami Phizerr, meg a moderne, meg a Sputnik inekcióstüvel beadható coronavírus elleens zerként reklámzott anyagáról ez nem mondható el, mivel pont a betegség kialakulását nem akadályozza meg, ami a védöoltások alapfunkciója.(apropo. szülte´semkor még nem volt nagykorú, azt se nege´delyzetem, hogy magyar legyen az anyanyelvem, de amiota nagykoru vagyok én döntök magam felett)

Plusz a fentebb nevezett szerekröl elég nekem annyi is, hogy több ismereösömnek is fájt napokig a feje miután egkapta, hömelekdés´ük, lázuk volt stb. Hasonló tüneteik volt, mind amikor én coronás voltam. Ennyi pont elég nekem ahhoz, hogy ne oltassam be magam olyan inekciokkal, amik nagy eséllyel ugyanazon tünetek okozzak mint maga a betegség.

2021. aug. 24. 20:51
 13/41 anonim ***** válasza:
34%
ReactioN: Lehet reakció helyett inkább gondolkodni kéne. Az ember 18 éves koráig jogilag nem rendelkezhet ilyen ügyekben sem, kivéve ha sikeresen nagykorúsítják. Továbbá egy gyereknek még nincs kellő rálátása a dolgokra ahhoz, hogy ilyen ügyben dönthessen.
2021. aug. 24. 20:53
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne, hogy bármi kötelező legyen? Én hosszú megfontolás után pár hete beoltattam magam a kínai vakcinával. De maximálisan megértem azokat is, akik sem a keleti vakcinákkal, sem a nyugati vakcinákkal nem oltatják be magukat, vagy a gyereküket nem akarják beoltatni.

Mindenki döntse el maga, hogy szeretne-e oltást vagy nem, vagy ha igen milyet.

2021. aug. 24. 20:56
 15/41 anonim ***** válasza:
83%
#7! Nem a hosszútávú hatásoktól félünk, épp elég rémisztőek a rövidtávúak is. Elég csak titeket megnézni. Máris agysorvadást okozott 😉
2021. aug. 24. 23:21
 16/41 anonim ***** válasza:
94%
A kormánynak az a dolga, hogy kiszolgálja a nagytőke érdekeit. Tehát egyértelműen bármilyen löttyöt is fejleszt ki egy gyógyszergyár, azt kötelező beadni minden hithű állampolgárnak. Ezt támogatandó kötelező hamisítani a statisztikát, az oltások szövődményeit eltussolni, a szokásos éves járványokat pedig úgy beállítani, hogy attól mindenki kellően rettegjen. Aki pedig nem engedelmeskedik vakon és esetleg gondolkodni mer, netán nem akar oltakozni, azt nyilvánosan meg kell botozni.
2021. aug. 25. 10:05
 17/41 anonim ***** válasza:
24%

"A kutya ott van elásva, hoyg azok védöoltások. Ami Phizerr, meg a moderne, meg a Sputnik inekcióstüvel beadható coronavírus elleens zerként reklámzott anyagáról ez nem mondható el, mivel pont a betegség kialakulását nem akadályozza meg, ami a védöoltások alapfunkciój"

Ne zavarjon, hogy a Pfizer és a Moderna vakcinák jóval hatékonyabbak, mint a legtöbb védőoltás. A szezonális influenzaoltás pl. csak 35-60%-os hatékonysági aránnyal rendelkezik. Azért ajánlják ennek ellenére, mert a vakcina az esetek közel 100%-ban teljesen biztonságos, és a mellékhatások jóval kevésbé súlyosak, mint az influenza tünetei. Az MMR vakcina hatékonysága 88%, a DiPerTéé 80%. Ezzel szemben a Moderna és a Pfizer 90+ százalékos hatékonysági aránya egyszerűen kiemelkedő.

2021. aug. 25. 10:25
 18/41 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
88%
Nem.
2021. aug. 25. 13:40
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
18: Majd kapunk sárga csillagot vagy rózsaszín háromszöget :)
2021. aug. 26. 11:32
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor a sok oltáspártinakaki kényszerrel akarná beoltatni az oltatlanokat:

Az EU az oltások elején hozott egy határozatot melyben leszögezte, hogy nem szabad senkit se kényszeríteni arra, hogy idegen anyagot juttasson be a szervezetébe. Ezt a nürnbergi kódexben leírtakra alapozták, teljesen jogosan. Itt össze is dől az elméletük. Ha te mint oltott már "védve" vagy akkor kérlek ne vetítsd ki a félelmeidet olyanra aki nem akarja beoltatni magát.

Akik pedig azzal érvelnek, hogy már kaptunk egy sor oltást, mit félünk ettől...

Hja kérem szépen, azok teljesen más technológián alapuló több évtized alatt kikisérletezett vakcinák voltak, nem fél év alatt összedobott mRNS alapú csodavakcinák.

Maga Szlávik mondta el egy adásban, hogy egy gyógyszerkísérlet zajlik.

Ezek után aki beoltatta magát annak egészségére...

2021. aug. 26. 16:20
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!