Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország miért nem tud...

Magyarország miért nem tud felzárkózni Ausztria szintjére?

Figyelt kérdés

2021. aug. 24. 11:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
29%

Hát ez az elmúlt 1000 évben nem sikerült, de még az is lehet, hogy a század végére összejön, ha Ausztriát lehúzzák a migránsok, várjuk ki.

Amúgy nem tudom, miért mindenki pont Ausztriával jön, a világ egyik leggazdagabb országa. Inkább az olasz vagy spanyol szint a reális cél középtávon.

2021. aug. 24. 11:40
 2/21 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
8%
Mert ők is fejlődnek. Hiába vagyunk mi magyarok az EU leggyorsabban és legdinamikusabban fejlődő országa, még sokat kell behoznunk. Viszont egy dolog felől nem lehet kétség, ha Orbán marad miniszterelnök, lenyomjuk Ausztriát, Svájcot, mindent 10 éven belül.
2021. aug. 24. 11:52
 3/21 anonim ***** válasza:
60%

tekintve hogy Ausztria gazdasági növekedése 2%, jelenleg jó úton vagyunk.

De ha visszasírjuk Gyurcsók Feri 0,7%-át akkor leshetjük!

2021. aug. 24. 12:08
 4/21 anonim ***** válasza:
35%

Bírom az ilyen kommentelőket, mint a 3-as. :)

Örülnek a 6%-os emelkedésnek (ami még korántsem biztos), de azt mind elfelejtik, hogy előtte 5%-os csökkenés volt, magyarul 1%-os növekedést tud Orbán jelenleg felmutatni.

2021. aug. 24. 12:11
 5/21 anonim ***** válasza:
Bizonyos dolgokban fellehetne zárkózni: Szociális, szövetkezeti bérlakások építésében pl.
2021. aug. 24. 12:12
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Tatár, török, szovjet dúlás, kommunizmus. A rendszerváltás óta pedig kb az összes kormány arra használta a hatalmát hogy lapátolja ki a közpénzt a haverjainak. Innováció gyakorlatilag nincs, a beruházások korrupcióba fulladnak, a kormány pedig a busás visszajuttatásokért cserébe szándékosan a német autógyárak összeszerelő üzemének használja az országot.
2021. aug. 24. 12:13
 7/21 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként ez a fejlődés is igen érdekes, GDP szerint lehet fejlődünk, de hiába ha az átlag magyar rosszabbul él évről évre és nem tud egy lakásra vagy családi házra valót összegyűjteni és 30-40 évesen is kénytelen tengődni albérletben többed magával mert úgy olcsóbb vagy mamahotelben élni...
2021. aug. 24. 12:14
 8/21 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
20%
A hanyatló nyugat összeomlik a migránsok és az LMBTQ térnyerése miatt. Mi magyarok leszünk a legnormálisabb ország az egész EU ban. Orbán Viktor hazájába menekül majd a német, akit majdnem megerőszakolt egy homokos migráns.
2021. aug. 24. 12:17
 9/21 anonim ***** válasza:
78%
Nyugat mindig összeakart omlani aztán mégse omlik össze...
2021. aug. 24. 12:27
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha pl. én egy gazdag ember leszármazottja vagyok (óriási Habsburg birodalom évszázadokon keresztül, gyarmatok) te meg egy szegényé (mint ahogy már írták elöttem török, tatár, szovjet, de volt még egy Trianon és II.vh is, ahol

szétbombázták a fél országot, 40 év kommunizmus, mikor nem fejlődtünk semmit) szerinted utól tudnál engem érni?

2021. aug. 24. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!